Sådan installeres skifer fliser på en lodret væg

October 6

Sådan installeres skifer fliser på en lodret væg

Skifer fliser er blandt de mere holdbare natursten kan du bruge i din bolig byggeprojekter, og det er ideelt til badeværelse, gangarealer og andre områder for lodret overfladedækning. De overordnede principper for installation af skifer væg flise er den samme som enhver anden form for flise. Så længe du følger korrekt installationsmetoderne, vil du have et slutresultat, der bringer skønhed til dit hjem samtidig med at den tilføre værdi. Med vifte af farver og markeringer, kan du dekorere et lodret område med skifer fliser.

Instruktioner

•Start i bunden af væggen og arbejde dig opad. Tage flere stykker af fliser og måle afstanden mellem dem at afgøre, hvor en fælles er, omtrent 2 fod. Markere denne måling på væggen med niveauet for tværgående retningslinje for udtværing thinset mørtel.

•Spread thinset mørtel på væggen med hakket murske. Brug den indskåret side af murske og lægge pres på murske, som du kam thinset med murske afholdt på en cirka 45-graders vinkel. Dække området fra flere vinkler til at sikre total dækning og derefter kam off overskydende.

•Installer to nederste rækker på tværs af hele længden af din lodret installation område. Bruge flise spacere og kiler mellem stykker til at holde dem nogenlunde lige for i fugerne. Tegne nogle lodrette linjer med niveau at hjælpe guide din installation op på væggen og en anden vandrette linje på ca 2 fødder op, uanset hvor fælles ophører. Følg denne proces op ad væggen, indtil du er færdig.

Tips & advarsler

  • Alle nedskæringer kan gøres med en flise våd sav.
  • En typisk 12 x 12 tommer flise kræver en 3/8-inch indskåret murske. Større fliser vil kræve et større hak og mindre fliser en mindre én.
  • Flise afstandsstykker kommer i en række forskellige bredder afhængigt af dit valg for injektionsmørtel fælles bredde. Flise kiler er kileformet afstandsstykker, der giver mulighed for minimal justering i tilfælde af natursten, hvor hvert stykke kan være lidt større eller mindre end de andre og således kræver yderligere manipulation.
  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • Bære sikkerhed gear, da opererer en flise våd så.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com