Sådan installeres skifer fliser på væggene til en brændeovn

August 11

Funktionel og effektiv, træ ovne hjælper med at holde dit hjem varme ligegyldigt hvilke vejret udenfor. Brændeovne er designet til at sætte ud en masse varme, hvilket betyder, at alle overflader, der omgiver dem skal være fremstillet af et brændbart materiale, herunder vægge. Dækker dine vægge med skifer fliser giver at brændbart overflade, sammen med nogle rustik stil, der supplerer den brændeovn look.

Afgøre, hvilke vægge til flise

Ikke alle brændeovne slukkede den samme mængde af varme eller har de samme anbefalinger for hvor langt fra en væg, de skal installeres. Den generelle tommelfingerregel er dog, at installere dit træ komfur mindst 36 inches væk fra et brændbart overflade i alle retninger, herunder over, under, bag og til hver side. Derfor, hvis du vil installere din brændeovn inden for 36 inches af enhver væg overflade, Planlæg flisebelægning det. Forvent at installere flisen til et minimum højde af brændeovn plus 36 inches så godt.

Sætte op Backerboard

Skifer fliser måler ca 3/8-inch tykkelse. Så mens skifer selv er brændbart, fliserne ikke er tyk nok til at beskytte din drywall og studs mod varmen fra den brændeovn. For at sikre, at dine vægge er brændbart, fjerne drywall fra de områder, hvor du planlægger at installere skifer og sætte op cement backerboard i stedet. Sted brændbart 1-tommer afstandsstykker mellem backerboard plader og studs. Skrue backerboard ark ret til studs gennem afstandsklodser, hvilket efterlader en 1/8-inch hul langs omkredsen og mellem arkene. Afstandsstykkerne vil holde backerboard rører studs; Hvis backerboard super-varme, ville det ikke forårsage studs for varme samt. Tape sømmene mellem ark med glasfiber bånd og skimme frakke med thinset mørtel 24 timer før du installerer skifer.

Form og Layout

Lavet af lag af komprimerede mudder, har skifer et naturligt kløft og ujævn overfladestruktur. Afhængigt af skifer, kan det også have en bred vifte af farvevariation, samt tykkelse variation mellem fliserne. Tage målinger af hver væg, du planlægger at installere og lægge ud af skifer fliser i et område med samme størrelse og form. Sortere gennem skifer som du lægge dem, blande farver af stykkerne for et tiltalende udseende. Arrangere de tykkere fliser til at sidde ved siden af hinanden og de tyndere fliser til at sidde sammen. Bruge fliser, der er tykt på halvdelen og tynde på den anden som kant eller skære fliser, kassere tyndere halvdelen.

Installere

Planlægge overførsel af skifer fliser direkte fra dit tørre layout på væggene. Påfør et lag af thinset mørtel direkte til backerboard med en murske, raking mørtel med en murske hakkene, indtil det er ensartet i tykkelse. Anvende yderligere mørtel på bagsiden af hvert stykke af flise. Mound op en ca mandarin størrelse mængden af mørtel på hver af tavler hjørnerne, og derefter skubbe skifer på væggen og slå det på plads med en gummihammer. Til tykkere stykker af skifer, bruge lidt mindre mørtel; tyndere stykker kræver yderligere mørtel til at udligne tykkelsen forskellen. Tillad mørtel til at hærde i 24 timer, og derefter forsegle og injektionsmørtel skifer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com