Sådan installeres skifer tag blinkende

May 7

Inddækning er metal installeret på hver tag kant eller vejkryds at blokere vand. Alle tagene kræver blinke på tagskægget eller rive skråninger, på toppe eller vejkryds med vægge eller andre tagene og omkring skorstene, ventilationskanaler eller andre åbninger i taget. Blinkende installeres typisk sammen med tagdækning papir eller en lignende vandtætning membran. Kant blinkende forhindrer vand i at trænge ind under helvedesild. Peak eller dalen blinkende dækker de sømme, hvor to tag linjer mødes. Væg knudepunkter generelt bruge trin inddækning, som skifter et stykke af blinkende med en rullesten. Skifertage har særlige blinkende overvejelser.

Instruktioner

•Brug kobber blinkende på skifertage; Dette er den dyreste, men længstvarende af blinkende metaller og vil sidste levetid af et skifer tag. Købe kobber blinke i metal ruller skal dannes på stedet - kobber er let bøjet ind i eventuelle nødvendige form-- eller præformerede blinkende strimler eller elementer, såsom udluftning blinkende. Få mindst 16-ounce kobber, som vejer 16 ounce per kvadratfod.

•Installer kant blinkende først. Få præformerede kant blinkende hvis det er muligt eller bøje kobber med en 90-graders vinkel; kanten vil gå op taget under helvedesild og den anden ned fascia eller modstående bord, med en læbe bøjet udad til direkte vand væk fra træet og ind i en tagrende. Sætte blinkende under tagdækning papir på bunden eller eave; raked eller skrå kanter, skal du installere inddækning over dem. Fastgør blinkende på plads med kobber negle og en hammer.

•Sæt base blinkende mod en væg eller lignende skæringspunktet med mindst 4 inches af kobber op på siden og 4 inches over tag. Fastgør kobber blinke til muren beklædningen med kobber negle; aldrig søm ind i tag side. Bruge en trin teknik mod de fleste vægge, ved at installere en stribe af blinkende, der dækker kanten med en rullesten, sætte blinkende over kanten og derefter tilføje en anden rullesten; alle blinke og rullesten kanten bør være omfattet.

•Brug dannet præ blinkende for udluftning rør og lignende åbninger. Brug trin blinkende omkring skorstene men installere Counter blinkende ovenover. Counter blinkende er bøjet for at gå ind i sømmene på en mortared joint og strækker sig ned over toppen af den base blinkende. Fold kobber inddækning over to stregers knudepunkt for tag på et peak eller ned i dalen, hvor to tag linjer deltage. Bruge solide strips til toppe og trin blinkende for dale. Fold peak eller cap blinkende tilbage 1/2-tommer i bunden for at blokere vindtryk.

•Kontrollér en kickout eller cricket på den øverste kant af en skorsten eller dormer eller på den nederste kant af et tag til mur skæringspunkt. Skære i slutningen af blinkende med tin snips på en 45-graders vinkel til bredden på blinkende fra kant til at bøje linjen, som danner en vinkel på 90 grader og dividerer blinkende i halve. Bøjer i væg eller lodret side af inddækning omkring væg ende eller skorsten side og bøje anden siden ud til omledning af vand fra oven og fra krydset.

•Tilslut kobber blinkende, som nødvendigt ved lodning det på plads med enten en straight eller overlappende joint. "Tin" blinke med en 1 1/2-tomme lag af lodde på begge sider af leddet så "svede" sømmene af varme kobber, så den dåse lodde smelter på begge elementer at forsegle dem. Lodde alle leddene hvor der er risiko for dyb sne eller is ophobning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com