Sådan installeres skum bakkes tæppe

July 20

Sådan installeres skum bakkes tæppe

Lære at installere skum bakkes tæppe er en fantastisk måde for dig at spare penge på din egen istandsættelse eller remodeling projekter. Der er mange mennesker, der nyder tæpper i deres hjem på grund af comfortableness og den forbedrede lydisolering i rummet.

Selv om skum bakkes tæppe er normalt tænkt som et billigere alternativ til en jute bakkes tæppe er det nemmere at installere og kræver meget mindre forberedelse. Der er en bred vifte af forskellige skum bakkes tæpper i et bredt udvalg af forskellige kvaliteter. Det er normalt korrekt, at jo flere penge du bruger jo højere kvalitet af tæpper.

Her er let anvisninger på hvordan du installerer skum bakkes tæppe.

Instruktioner

•Forbered dine gulve med ripning enhver løber ud, du allerede har eller æglæggende krydsfiner over et trægulv som er ujævn. Hvis du har en cement eller betongulv du ikke skal gøre noget, medmindre du har revner og derefter du skal udfylde disse huller før du installerer skum bakkes tæppe. Sørg for at alle rester er væk fra gulvet.

•Sæt dobbelt dobbeltsidet tape rundt i kanten af rummet, men fjerne ikke opbakning papiret øverst på siden endnu. Denne tape bruges til at holde tæppet i stilling, når det har været lagt.

•Unroll og nogenlunde passer skum bakkes gulvtæppet giver overskud til at udvide op på væggene i rummet. Hvis du har et større værelse, hvor du skal bruge mere end ét stykke tæppe vil du starte løber i et stort hjørne af rummet. Sørg for at du tjek for at se at tæppet dækker hele gulvet, før du fortsætter.

•Glatte tæppe flad og trim det tilbage til kun udvide 1-2 inches over baseboard eller gulvet krydset med en hobbykniv.

•Lift tæppet tilbage langs den ene væg og fjerne opbakning papiret fra det dobbeltklæbende tape. Tryk på tæppet fast på plads. Når du arbejder omkring kanten af rummet, glat og strække løber på alle hjørner og vægge. Sørg for at trykke ned fast på alle områder at være sikker på at tæppet overholder båndet.

•Trim kanter af skum bakkes tæppe, så at det netop passer op mod baseboard eller gulvet krydset. Brug en hobbykniv langs kanterne og sørge for at ikke skæres i baseboard og beskadige den.

•Neaten op omkring kanterne af vægge og hjørner for at sikre, at der er ingen løse ender eller dårligt siddende områder. Afslut installationen ved hjælp af et tæppe værktøj eller styrke mejsel til at krølle tæppe kanten ind i krydset. Dette giver løber et færdigt look. Du kan også kigge rundt i kanten af skum bakkes tæppe til at se, om du har nogen drenges når du skære kanterne. Trim enhver løs tråd, som du finder.

Tips & advarsler

  • Hvis du har nogen sømme, Sørg for at forsøge at slutte sig til de to tæpper langs fabrikken skåret kanter. Placere dobbeltklæbende tape på gulvet under kanter og derefter trykke på kanterne fast sammen i sted og sørg for at ikke overlapper dem eller efterlade et tomrum mellem dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com