Sådan installeres skum perle Board og udvendige Finish

May 19

Mange huse indeholder i dag stive skumisolering bestyrelsen under sidespor. Skum bord er let, funktionel og nem at installere. Der er tre grundlæggende typer af stift skumisolering: udvidet polystyren, ekstruderet polystyren og polyisocyanurate. De ligner hinanden i udseende og isolerende evne. Ekspanderet polystyren er lavet ved at sætte løs polystyren perler indeholdende pentan i en container, tilføje en blanding agent og varme blanding for at udvide perlerne. Blandingen er derefter lagt i en støbeform, opvarmes igen under pres og formes i paneler. Det kaldes ofte beadboard isolering.

Instruktioner

•Installer beadboard isolering over muren beklædningen fremstillet af krydsfiner eller oriented strand board eller OSB, efter første indpakning hus i en fugt eller damp barriere. Start i det ene hjørne af en mur. Tegne et niveau kridtstreg en tomme over bunden af beklædningen som en guide. Indført den første panel og søm det med en hammer, via den træ beklædningen og til studs i væggen. Brug galvaniseret søm længe nok til at trænge igennem studs. Ikke køre søm hovedet under overfladen af beadboard.

•Dæk alle udvendige vægge, herunder dør- og vinduesåbninger, med skum board. Køre bestyrelsen til toppen af væggene. Brug en hobbykniv eller gipsvæg så skære åbninger for udvendige stikkontakter eller vandrør og trim paneler, som skulle passe længden af væggen. Butt panel kanter sammen eller Fastgør dem med tunge og not samlinger, hvis bestyrelsen har dem.

•Anvend en hobbykniv, drywall så eller gensidige sav til at skære ud af dør- og vinduesåbninger. Forsegle alle sømme mellem paneler og alle kanter på åbninger med tape, der svarer til typen af beadboard du bruger. Sætte tape over søm hoveder, også.

•Finish over beadboard isolering med nogen form for sidespor, herunder mursten, træ clapboard eller tunge og not, cement fiber bord og vinyl. Specifik installation teknikker vil variere med sidespor. Forlade en 1-tommer luftrummet mellem isolering og mursten, men spænd træ, cement fiber eller vinyl direkte over skum bord. Sørg for at fastgøre træ eller cement fiber eller vinyl forbinder strimler med søm længe nok til at trænge ind stutterier og altid søm i studs, snarere end beadboard og beklædningen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com