Sådan installeres slag i grøn Fiber isolering på loft eller vægge

August 10

Sådan installeres slag i grøn Fiber isolering på loft eller vægge

Når du tilføjer isolering til en ny eller eksisterende hjem der er mange muligheder for at overveje for at overveje. For at gøre det selv remodeler og den grønne aktivist, en af dine bedste valg for pris og brugervenlighed er grøn Fiber slag i isolering. Udstyr er forholdsvis nem at betjene, du kan få adgang til trange forhold, og du ikke vil tilbringe en uge, kløe over det hele.

Instruktioner

•Efter bestemme størrelsen og omfanget af dit projekt, du bliver nødt til at erhverve alle de værktøjer og nødvendige materialer. Du kan købe en opblæsningsmiddel maskine, hvis du planlægger at bruge det mange gange, men det er billigt og nemt at leje én fra de fleste hardware eller hjem forbedring kæder samt værktøj udlejnings forretninger. Det er at foretrække, at du konfigurerer maskinen enten udendørs eller i garagen så du vil ønsker at sikre, at maskinen kommer med nok slange til at nå den fjerneste arbejdsområde. Til at bestemme mængden af isolering skal du du kan tjekke med den grønne Fiber hjemmeside for en dækning diagram. http://www.greenfiber.com/_assets/pdfs/PM-6.3-19.pdf
Denne form for isolering er ikke giftigt, men du vil ønsker at bære en pause eller kirurgisk maske for at undgå at indånde støv, og vil har brug for et hjælpeprogram kniv til at skære åbne pakker.

•Nu at du har alt sammen vil du prep det område, du vil isolerende. Fjerne eventuelle rester, byggeri fra loftet og oprette en serie af walking bestyrelser til at undgå at træde gennem loft gips. Hvis du isolering af ydervægge bag gipsen af en ældre hjem, skåret en strimmel af gips og opbakning boards ud af toppen af væggen omkring 6 til 8 inches høj.)

•Den næste skridt er at konfigurere dit udstyr. Blæseren kan være tunge afhængig af model og processen går meget hurtigere med én person blæser og en anden lastning baller isolering så vil du ønsker at få et ekstra sæt hænder. Oprettet den blæser på en plan overflade uden for huset eller i garagen, der er tæt på en jordet stikkontakt som en adgang pege på afsnittet loft eller væg, som du planlægger at arbejde på. Sørg for at slangen er fri for snavs og fastgør den ene ende til blæseren og tage anden enden til den længst arbejdsområde. Placer en balle grøn Fiber isolering ind i toppen af maskinen og tænd omrører. Det vil begynde at bryde op i isoleringen, så det kan blive blæst på plads.

•Når alt er sat op har én person skærm og indlæse blæseren (du skal muligvis hjælpe med at bryde op ballerne med hånden) og har den anden hul slange på området længst at være isoleret. Hvis du arbejder på en vægsektion, sætte slangen helt ind i hullet i toppen af væggen og sænke det som tæt på gulvet, som du kan. Som du blæse isolering kan du langsomt trække slange mod toppen af væggen. I loftet, enten placere eller punkt enden af slangen i længst hjørnet og langsomt trække eller gang den tilbage som du fylder den med isolering.

•I loftet vil du langsomt flytte ned hver række samtidig peger slange så tæt på gulvet som muligt for at minimere støv. Fyld hver række før flytter til næste og arbejd dig tilbage til dit access point. I svære for at nå områder kan du skubbe slangen som det vil gå og trække i ryggen langsomt som fordybning fyld med isolering. Efter et par timer vil nøjes med støv og du kan begynde at kigge frem til lavere energiregninger!

Tips & advarsler

  • I tilfælde af gamle hjem udgaver med i tilgængelige lofter (over indgangsparti eller i kviste for eksempel) skåret et hul mellem hver tværbjælke bare større end slange på punktet længst væk fra en udvendig væg og skub slangen gennem det.
  • Opbygge en ramme omkring dit adgangspunkt til loft at undgå løs isolering falde ud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com