Sådan installeres slag-i isolering

September 8

Ordentlig isolering kan gøre en verden til forskel i energieffektivitet i et hus. Slag-i isolering leveres med en brandhæmmende og udkonkurrerer konsekvent glasfiber isolering i energi besparelser tests. Let for at installere, slag-i cellulose isolering gør et godt projekt for boligejere, der ønsker for at spare penge under opførelse eller ombygning.

Instruktioner

•Rengør ud stud og spær bugterne af snavs eller store emner. Brug en shop-vac til at suge op snavs i bunden af bugten.

•Sæt en balle (eller mere hvis det vil holde det) af slag-i isolering ind i tragten af spray maskine. Fjerne plastik og dumpe det i, og sørg for at opløse alle klumper. Tilslutte en vandslange til maskinen og tænd for vandforsyningen.

•Spray isolering i stud eller spær bugter. Start sprøjtning isolering i bunden af stud-bugten og arbejde din vej til toppen. Til spær, start af blæser isolering i hver ende af spær-bugten og derefter fylde i midten. Isolering bør anvendes til tykkelsen af knopper eller spær.

•Tag er en tynd bord og fjerne overskydende isolering mens det stadig fugtig. Placer bestyrelsen på to studs og flytte den fra top til bund mens du flytter den fra side til side. Dette vil fjerne enhver isolering, der står uden for studs. I spær bugter er det OK at forlade isolering stående stolt i toppen af spærene.

•Dæk isolering med netting og korte netting til studs før isolering tørrer... Må ikke bekymre dig om at gøre dette for isolering i spær. Netting vil holde isolering fra falder ud. Netting kan normalt købes de samme steder, der sælger slag-i isolering. Tillad isolering til tørre i 24 til 36 timer før dækker det med wall board.

Tips & advarsler

  • Isolering, der falder på gulvet kan placeres i tragten og bruges igen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com