Sådan installeres solfangere i et hus

November 9

Sådan installeres solfangere i et hus

Et stort antal mennesker disse dage bliver klar over konsekvenserne af menneskers energibehov på miljøet. På grund af dette skifter mennesker til de miljøvenlige energikilder, der ikke udleder drivhusgasser. For at gøre dit bidrag i disse bestræbelser på at reducere carbon footprint, kan du installere solpaneler i dit hjem til at generere deres egen energi ved at udnytte naturlige kilder. Folk har tendens til at betragte det som et kompliceret projekt; men det er virkelig nemt, hvis du følger trinene omhyggeligt.

Instruktioner

•Locate den mest relevante område i dit hus til montering af solfanger. I de fleste huse er det bedste sted at installere solpaneler på tagterrassen, som det modtager størstedelen af sollys og der er ingen forhindringer som træer eller omkringliggende bygning nuancer.

•Locate støtte spær i området hvor du nødt til at installere panelerne ved hjælp af en stud finder. Montering af solpaneler til understøttende spær af taget sikrer dem fast.

•Præ-boret huller i den understøttende spær ved hjælp af lidt pilot. Dette vil beskytte tag spær fra opdeling på grund af defekt boring.

Uddelingen monteringsudstyret til understøttende spær ved hjælp af tagdækning negle. Montere solpaneler på monteringsudstyret ved hjælp af lag bolte. Samtidigt med at installere solpaneler på mounts, kan efterlade nogle værelse (cirka 2 til 4 inches) så luften cirkulere og holde paneler cool.

•Sæt metal inddækninger på basis af mounts til at forhindre eventuelle utætheder i taget. Metal inddækninger er tynde stykker af metalplader, der forhindrer vand i at trænge ind i huset gennem små åbninger på tag.

•Form et array ved at forbinde flere paneler sammen og køre en kanal til den solar inverter. Kan du leje en professionel elektriker til dette trin, hvis du ikke har nogen erfaring med ledninger.

Tips & advarsler

  • Husk, at selv en lille mængde af skygge på taget kan negativ indvirkning på udførelsen af panelet. Så sørg for der er absolut ingen hindring før de blev installeret.
  • Den elektriske output fra en inverter skal tilsluttes dit hjem elektriske panel. Dette er et job for en professionel elektriker, som det er farligt og særlig viden er påkrævet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com