Sådan installeres spiralformet ankre

December 6

Installere spiralformet ankre til din foundation hjælper med at opretholde stabilitet på en stejl skråning. Spiralformet ankre kan også hjælpe gamle, svigtende fonde ved at give tilføjet understøttelse til hus bjælker. Installation af ankre kræver ikke store maskiner. Og placere ankre kræver ikke nogen udgravning.

Instruktioner

•Installer spiralformet klinge bly knyttet til den hydrauliske augur på en mini gravemaskine. Bore spidsen i jorden, forlader tre fødder fremspringende. Frigøre bolt fra augur, kroge det blad føring.

•Bolt en udvidelse pole i bladet bly. Vedhæfte sneglen til toppen af udvidelsen. Fortsætte med at bore ned i jorden. Tilføje en anden udvidelse pole og bore ned til den passende dybde.

•Reverse augur og pull spiralformet udvidelser og blade føre ud hvis støder grundfjeld. Flyt placeringen af installationen en fod til venstre eller højre for at undgå fundamentet, så længe flytte ankeret ikke skaber nogen problemer med bygningens opførelse. Drive en borerig hvis fundamentet er for stor eller anker skal placeres i den nøjagtige placering. Bor en pilot hul ind i fundamentet.

•Tag boret og systemkortets augur. Genoptage markedsføring i spiralformet kundeemner og udvidelser. Frigøre augur når du er færdig.

•Installer relevant ankeret på toppen. Støtte opbygningen af bjælker med sadel ankre. Sted på lift parentes at hæve synkende gulve eller fonde. Spiralformet klinge fører kan også installeres sidelæns som en tieback for støttemure eller fungere som skyttegrav seler.

Tips & advarsler

  • Har ingeniør gennemgå alle planer med hensyn til korrekt anvendelse og installation af spiralformet ankre.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com