Sådan installeres spjældet puder i en Maytag vaskemaskine

December 3

Spjældet puder vedhæfte til bunden af din Maytag vaskemaskinen karret og yde støtte i Tøjvask cyklussen. Når din skive spjældet puder bære, gør det det sværere for balje at spinde på alle. Du kan ofte fortælle, de behøver for at erstattes, når du hører metal skrabe mod metal under spin cyklus. Selv om processen med at installere nye spjældet puder kan variere lidt mellem Maytag modeller, er det bare et spørgsmål om at få adgang til karret, at fjerne de gamle puder og stikker på nye.

Instruktioner

•Drej off vaskemaskinen og afbryde det fra strømkilden. Fjern de to skruer på forsiden og Fjern dækslet. Tape låget af vaskemaskinen ned for at forhindre det fra åbning mens du arbejder på vaskemaskinen og beskadige kontrolpanelet.

•Fjern de to bolte, der holder øverst dække på plads og løfte den op. Løsn møtrikkerne på de tre tovstrop du udsat og fjerne nødder. Fjerne drivremmen.

•Tip vaskemaskinen tilbage og læg en blok af træ under center pully. Sænk skive på blok af træ, så samlingen Brandspjældets pad er nu skubbet op nok adgang via Åbn frontpanelet.

•Scrape off de gamle spjældet puder fra bunden sammen med resten. Bruge et affedtningsmiddel til at rense området derefter anvende nye gummi klæbemiddel. Tryk på udskiftning puder mod limen, så de er 5/8 af en tomme fra hinanden og 3/32 af en tomme væk fra center åbning.

•Applicer siliconefedt til pads at smøre dem. Saml skive i den omvendte rækkefølge af fjernelse.

Tips & advarsler

  • Husstand sprit gør en fremragende affedtningsmiddel. Kit for spjældet puder har normalt smøremiddel inkluderet.
  • Hvis du tror, du vil have en hård tid på at finde de tre tovstrop du fjernet nødder fra, når det er tid til at samle vaskemaskinen, overveje at placere et stykke tape til at markere hver enkelt placering.
  • Maytag gør et stort udvalg af vaskemaskiner, og disse instruktioner kan variere lidt, afhængigt af model af skive. Altid konsultere din specifikke appliance reparation manual. Bemærk også, at hvis du udføre vedligeholdelse på din vaskemaskine, kan du annullere garantien. Altid tjekke vilkår af din garanti før du udfører reparationer på vaskemaskinen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com