Sådan installeres stål sidespor på en pæl laden

March 10

Sådan installeres stål sidespor på en pæl laden

Stål sidespor kan installeres på en pæl laden at forsegle ud i laden interiør fra elementerne. Dette metal er den samme type, der bruges til taget af laden. Metoder til fastgørelse metal sidespor til pole staldene har forbedret gennem årene, så den gennemsnitlige gør-det-selv kan gøre arbejdet for at spare penge. Du kan forvente at fuldføre dette projekt i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Installer behandlet 2 x 6 tømmer vandret på siderne af laden. Pole staldene er strukturelt understøttes af polakker, der er fordelt 6 til 8 fødder fra hinanden. Placer 2 x 6s langs ydersiden af disse polakker, begynder 6 inches fra bunden. Plads de resterende tømmer op langs polakkerne, indtil du når toppen af laden væg. Mellemrum tømmer 24 til 48 inches fra hinanden, og sørg for tømmer er installeret rundt om hele uden for omkredsen af laden. Bruge 3-tommer skruer til at vedhæfte de behandlede 2 x 6s laden polakker.

•Sæt det første ark stål tagdækning på væggen begyndelsen på et hjørne af Ladens ydervæg. Arket skal ligge over vandret tømmer installeret tidligere, stående lodret. Juster bunden af ark med bunden af bestyrelsens første 2 x 6 og fastgør med 1-tomme metal skruer. Space skruer omkring 12 inches fra hinanden vandret og med intervaller der svarer til afstanden mellem de forudinstallerede 2 x 6 bestyrelser. Placere en selvskærende skrue i nederste venstre hjørne af det første ark, plumb ark med en 4-fods niveau, og Installer de resterende skruer i arket.

•Installer de efterfølgende stålplader på pæl laden væg af overlappende ark kamme på kanten. Disse kamme er lavet til kanal vand ud af stål presenningen. Dog er de også bruges som sikringsanlæg medlemmer til at forbinde ark sammen langs en installation.

•Sæt metal hjørner på stald hjørner til at dække op de skarpe kanter af den installerede metal. Vedhæfte hjørner ved hjælp af 1-tommer metal skruer. Disse metal hjørner kan købes sammen med stål sidespor til farve-match træbeklædningen. Skruerne skal indsættes på hver side af hjørnet om 1 tomme ud over kanten. Begynder 6 inches væk fra bunden af hjørnet trim og plads skruer 12 inches fra hinanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com