Sådan installeres sten finer mod Vinyl sidespor

December 14

Sådan installeres sten finer mod Vinyl sidespor

Sten finér er stykker af sten, der er blevet skåret til en forholdsvis samme størrelse tykkelse til at ligne keramik eller Natursten fliser. Mens de kan bruges i både indvendige og udvendige områder, er installationsmetoderne nøjagtig de samme som til flise, idet du har brug for en form for backer board, og mørtel er anvendes til at sammenføje sten. Når du er ved at opbygge på dit hjem og installere sten finer op mod vinyl sidespor, du har brug at sikre korrekt installationsmetoder er fulgt for at beskytte din sten finer for kommende år.

Instruktioner

•Dæk installation overfladen med et lag af plastfolie til at skjule det væggen studs eller krydsfiner. Du kan springe dette trin, hvis væggen er lavet af beton. Skære plastfolie til at passe med en hobbykniv og Hæft det på væggen med en hammer tacker.

•Measure backer bestyrelsen til at passe og udskårne stykker som nødvendigt med en vinkelsliber. Installere dem på toppen af fugt barrieren. Placere dem mod væggen og søm dem på med en sømpistol. Vakler arkene, så der er ingen identiske samlinger kører op ad væggen. Caulk fugen mellem vinyl sidespor på den tilstødende væg.

•Mix op nogle tynde-sæt mørtel i din spand med boret og padle indtil du opnår en tyk, cremet konsistens. Brug den højeste hastighed på rutinen. Følg anvisningerne på posen med hensyn til hvor meget vand er nødvendig, som forskellige størrelse poser har forskellige krav.

•Start nederst på din væg og arbejde dig vej, så du kan stable brikker. Brug afstandsklodser mellem stykker at holde relativt samme størrelse leddene som du arbejde. Spredes et lag af tynde-sæt mørtel overfladen, installation med hakket murske og tryk på stenene i mørtel.

•Kontrollér alle nødvendige nedskæringer med flisen våd så. Give mindst en ottendedel tomme til en fjerdedel af en tomme plads hvor sten finér opsige mod vinyl sidespor. Denne plads er nødvendigt at tillade sæsonbestemte bevægelse mellem de to flader. Lad installationen tørre i 24 timer.

•Tag spacere og blande nogle injektionsmørtel i spanden. Brug den laveste hastighed på Boremaskinen variabel hastighed (under 300 RPM). Lig tynd sæt mørtel, tilføje en passende mængde vand baseret på din container af injektionsmørtel. Sætte injektionsmørtel i injektionsmørtel taske.

•Sæt spidsen af posen ind i leddene mellem stenene. Klem posen for at fylde leddene. Lad injektionsmørtel sidde i 20 minutter og derefter glat leddene med en fugtig svamp. Skyl svampen ofte med rent vand i en spand. Caulk joint mod vinyl sidespor at afslutte installationen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com