Sådan installeres sten finer

October 6

Tilføje sten finer til dit hjems indvendige vægge kan i høj grad øge dit hjems værdi og kan give dig en stor glæde på samme tid. Heldigvis er moderne sten finér relativt nemt, ikke kun til at installere, men at arbejde med. Skæring kan opnås med næsten enhver sav, der er udstyret med en simpel murværk klinge. Den endelige udseende af sten finer væg vil afhænge af farven og mønster af stenen. Mange mennesker foretrækker at lægge sten før tid, så de kan justere mønsteret før begå den første sten til mørtel. Mens dette er sandsynligvis en god idé, er det ikke absolut nødvendigt, hvis du er villig til at "gå med strømmen" og acceptere uanset mønster opstår naturligt. Holde stenene fordelt stramt for at reducere injektionsmørtel linjer og forbedre udseendet af dine endelige produkt.

Instruktioner

•Stræk tagpap over væggen board og halse tæt ved hjælp af en korte hammer. Brug tilstrækkelig hæfteklammer, der filt ikke synke.

•Sæt trådnet over filten. Vedhæfte mesh med en hammer og tagdækning negle. Mesh behøver ikke at være absolut flugter med væggen på alle steder, men bør ikke synke mere end 1/4 til 1/2 tommer overalt.

•Mix mørtel ifølge producentens anvisninger. Mørtlen bør være sammenhæng i kartoffelmos. Med murske, tvinge mørtel til trådnet. Anvende en frakke af mørtel ca 1/2 tommer tyk. Lige før det hærder bunden 1/8-til 1/4-tommer dybe linjer i overfladen. Disse ridser vil hjælpe sten til at overholde mere fast denne scratch frakke.

•Butter på bagsiden af et stykke af sten finér med ca 1/2 tommer af mørtel. Starter i bunden af væggen presse den sten finer fast på væggen, vrikke det lidt indtil du føler det Vedhæft fast. Bruge en spartel til at rense overskydende mørtel, der er tvunget ud omkring kanterne af stenen. Fortsæt langs bunden af væggen, indtil du når det næste hjørne. Hvis det er nødvendigt brug saven med en murværk klinge eller en hammer og mejsel til at gøre det endelige stykke finer passer til væggen. Fortsæt med at tilføje rækker af finer mursten én række ad gangen, skære små sten til at udfylde huller når det er nødvendigt. Prøv at holde fugerne en ensartet bredde. Bruge en spartel til at holde fugerne rene.

•Forbered injektionsmørtel efter fabrikantens anvisninger. Jernoxid eller anden farve kan tilføjes for at gøre injektionsmørtel blend mere naturligt med stenen. Brug en injektionsmørtel taske til at udfylde injektionsmørtel linjer. Lige før injektionsmørtel hærder bruge en spartel til at udjævne injektionsmørtel. Tillad væggen for at helbrede i mindst 24 timer.

•Brush på væggen med en stiv ikke-metalliske børste. Forsegle væggen med murværk væg sealer, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Hvornår skære sten, prøv ikke at skære en masse helt lige linjer. Lejlighedsvis bruge en hammer og mejsel til at forme kanter, så de ikke synes at have været skåret med en kniv.
  • Bære øjenbeskyttelse, især når der skæres en mejsling sten.
  • Bære beskyttelseshandsker.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com