Sådan installeres sten vindue omgiver

January 21

Sådan installeres sten vindue omgiver

Sten vindue omgiver bliver fuldstændigt at transformere udseendet af din windows, om indstillet på ydersiden af vinduet, indersiden eller begge dele. Ved hjælp af sten finér til at dække vindueskarmen og nærområdet giver windows en følelse af permanens, som om de muligvis har været sat på plads mange hundrede år siden og dit hjem er simpelthen indarbejdet dem i sit design. En lille sten finer projekt er praktisk ved fastsættelsen af, hvis du ønsker at investere i et større projekt, som dækker ydre af en garage eller hjem.

Instruktioner

•Dæk vinduet udvendig sten modulet med grade "D" vandtæt papir, sikre det på plads med en tømrer hæftemaskine. Plads til alle-vejr hæfteklammer hver 4 inches rundt om kanterne og hver 12 inches i midten af papiret.

•Sand hele interiøret området omkring vinduet hvor du vil blive knyttet sten, herunder området af muren, der omgiver vindueskarmen. Tør off alle snavs og savsmuld. Brug en stud finder at lokalisere og tydeligt markere alle de træ understøtter bag væggen i det område, du arbejder på. Markere begge sider af hver stud eller støtte til at give et klart billede af de tilgængelige vedhæftet fil steder.

•Spread ud af tremme på tværs af hele vinduet området, skære det til at passe på plads. Overlappe alle sømme i tremme med mindst 4 inches. Vedhæfte tremme til muren ved at bore 3-tommer galvaniseret træskruer med skiver i markant mur understøtter, afstand mellem dem hver 6 inches på hver tilgængelig støtte.

•Spread mørtel over overfladen af tremme med en murske, indtil du har en 1/4-tommer-tykke lag over hele tremme. Tillad mørtel til tørre i tre timer.

•Scrape overfladen af mørtel ved hjælp af en haven gaffel, scoring alle tilgængelige overflade for at forberede tilsætning af stenene. Lad mørtel tørre i 48 timer.

•Applicer 1/4-inch tykkelse af mørtel på bagsiden af hver sten finer og skubbe dem på plads mod området mortared vindue i 30 sekunder. Fortsat gælde sten, at de store dem på plads først og derefter arbejde tilbage med mindre sten. Skære nogen brikker, som skulle passe dem ind i smalle steder. Fjern eventuelle mørtel, der skubber fra mellem stenene. Lad stenene tørre i tre timer.

•Spread fuger mellem stenene til dybden ønskes for den valgte udseende. Lad hele området tørre i 48 timer.

Tips & advarsler

  • Dække eksterne vinduet anlæg, når tørring for at forhindre området i at blive våd.
  • Nogle tremme kommer med preattached vandtæt papir på bagsiden, gemme et skridt fra isolering proces.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com