Sådan installeres stenbrud flise

February 26

Sådan installeres stenbrud flise

Stenbruddet flise er en af de hårdeste slidstærke gulve materialer du kan bruge, hvis det er lagt korrekt. Stenbruddet fliser tendens til at være mindre og tykkere end deres keramiske kolleger, giver fornemmelsen af at gå på solid rock. Men selv stenbrud fliser skal indstilles på en stærk, solidt underlag at forhindre revner og løsne, og er nødt til at være ordentligt injicerede. Processen for om stenbruddet flise er lig i keramik, men forventer nedskæringerne er lidt sværere at gøre på grund af tykkelsen af fliserne.

Instruktioner

•Lay dit første stykke af cement bord begynder i et hjørne af rummet. Brug din indskåret murske for at sprede mørtel limen over området hvor cementboard vil gå. Tryk på brættet ned i limen. Brug din screwgun til at synke drywall skruer hver seks inches. Gentag processen for resten af cement board, æglæggende stykker ende-til-ende og svimlende dem mellem rækker så der er ingen fire-vejs gennemskæringer. Hvor nedskæringer er nødvendigt, skal du bruge din razor knife, scoring i bestyrelsen og derefter fastgøre den.

•Tape mellem leddene i cement board ved spredning mørtel selvklæbende langs linjen med din bred spartel, lægge en stribe af mesh bånd langs det, sprede endnu et lag af mørtel limen over båndet og udglatte det med en spartel. Lad tørre natten over.

•Brug din kridt linje for at lægge to linjer på tværs af midten af rummet i hver retning, skærer i midten, så du har fire sektioner. Arbejder en sektion ad gangen og med udgangspunkt i midten af rummet, sprede flise lim med din indskåret murske og lægge dine fliser, startende i snappede retning. Sætte flise afstandsstykker mellem fliserne i hjørnerne. Fortsætte indtil ikke mere fuld fliser vil passe på kanten af rummet.

• Lad flise sæt et par timer. Fjerne flise afstandsstykker af popping dem ud med din spartel. Skære og lægge fliser på kanterne af værelset, scoring dem på din flise cutter og ved hjælp af tænderne på kutteren til at fastgøre dem som scorede.

•Efter gulvet har sat for en dag, Bland din injektionsmørtel efter anvisningerne og sprede det over gulvet med din gummi murske, trykker det ind i sprækkerne mellem fliser og klemme den ud flise. Lad det sidde i to eller tre minutter, derefter tørre det hele ned med en våd svamp. Lad injektionsmørtel sat til en dag før du bruger ordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com