Sådan installeres Stick-On Vinyl fliser

May 17

Vinyl fliser er lavet af polyvinylchlorid (PVC) og andre plast-baserede materialer. De er en overkommelig og nem at installere alternativ til traditionelle ark gulvbelægning eller keramiske fliser, og kræver kun simpelt værktøj. Moderne vinyl tile installation er gjort endnu nemmere med brug af skræl og stok materialer, der kræver ingen trowels eller klæbemidler. Disse fliser kan installeret over alle typer af undergulvet, så længe det er tør og fri for snavs og debris.

Instruktioner

•Measure plads til at bestemme, hvor meget materiale du skal bruge, i kvadratfod. Tilføje omkring 5 procent for denne mængde, før du foretager dit køb. Det ekstra materiale vil tegne sig for materiale går tabt, når skære, og vil også være nyttigt for at gøre fremtidige reparationer.

•Forbered dit undergulv. Udfylde eventuelle huller eller revner i beton ved hjælp af en epoxy konkrete caulk, gør det muligt at tørre inden du fortsætter. Slibe væk nogen bump eller kamme, eller chip dem væk med en hammer til at sikre, at de ikke viser gennem vinyl. Fjerne omstrejfende negle eller hæfteklammer fra trægulve, og bruge en nivellering sammensatte at dække op stærkt tekstureret overflader som linoleum eller keramiske fliser.

•Brug kridt og streng til at fastgøre en kridtstreg på tværs af midten af dit gulv. Fastgør linjen fra det ene hjørne af rummet til det modsatte hjørne. Gentag denne proces mellem de resterende hjørner til at oprette en cross form, der tillader dig at finde den midterste punkt i rummet. Denne midtpunkt er det bedste sted at begynde at installere din fliser, da det vil hjælpe til at maskere udseendet af ujævn eller skæve vægge.

•Lay ud af dine fliser uden at fjerne opbakning. Start i midten af rummet og lægge fliser for at oprette din ønskede mønster eller design. Læg de hele gulvet, før du fortsætter.

•Klippe fliser efter behov ved hjælp af en lige kant og en hobbykniv. For at skære omkring objekter, oprette en papir skabelon og bruge det til at spore en cut-out på flisen. Skære disse mærkeligt formede enheder ved hjælp af tin snips.

•Tag papiret opbakning fra dine fliser og tryk dem fast på gulvet, start i midten af rummet. Som du færdig med at installere hver række, rul det med en etage roller at sikre det er fuldstændigt overholdes. Gulvet ruller kan lejes i de fleste hjem forbedring og isenkræmmere.

Tips & advarsler

  • Det er sikkert at gå på dit nye vinyl gulv lige bortrejst. Der er ingen grund til at lade limen tørre eller helbrede natten over.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com