Sådan installeres Sticky tilbage flise

October 15

Sådan installeres Sticky tilbage flise

Hvor godt sticky tilbage fliser stick? Hvor længe vil de holde? Vil du har brug for ekstra klæbemiddel til at sikre levetid af flise vedhæftning? Alle disse bekymringer er legitime med klæbrig tilbage fliser. Jer vil savn en glat start overflade før du installerer sticky tilbage fliser; ingen divots, ingen søm huller og ingen dips. Du kan finde det lettere at lægge et underlag. Vær opmærksom på at fylde enhver dips, huller eller ru kanter kan være tidskrævende og stærkt trafikerede områder vil kræve ekstra klæbemiddel.

Instruktioner

•Indstil om du har brug for et underlag. Har du nogen skønhedsfejl på dine gulve? Hvis ja, er chancer du vil bruge et underlag. Underlayments giver mulighed for en bedre kvalitet af gulvet. For at installere dit underlag, skal du lægge en ¼-tommer plade af krydsfiner over dit gamle gulv og skrue i gulvet under. Bruge ¾-tommer skruer til at fastgøre krydsfiner på plads. Udfylde alle skruehuller og sømme med en træ fyldstof eller nivellering sammensatte. Tillad træ fyldstof eller nivellering stof til at tørre og sand de fyldte områder glat. Fjern alle støv med en fugtig moppe. Lirke off enhver base trim ved hjælp af en hammer. Base trim er trim, der løber langs bunden af dit gulv og væg.

•Measure længde og bredde af det rum, du installerer de klistrede ryg fliser i. For eksempel, en spisestue kan måle 14 fod lang af 12 fod bred. Markere den 14 fod og 12 fod-mærket med din blyant. Divider 14 fod med 2 resulterer i 7 feet. Gøre en mark på 7 fod ved hjælp af din blyant. Divider 12 fod med 2 resulterer i 6 fod. Gøre en mark på 6 fod ved hjælp af din blyant.

•Brug din kridt linje, Placer linjen på din 7-foot mark. Trække kridtstreg stramme og løfte linjen forsigtigt. Fastgør kridtstreg mod træet forlader en lige linje på tværs af dit gulv. Placer din kridtstreg på din 6-foot mark. Fastgør kridtstreg mod træet forlader en linje på tværs af dit gulv. Du vil ende med et kors på dit gulv. Den nøjagtige midten af korset er centrum for dit værelse.

•Når du anvender den klistrede ryg flise, vil du ønsker at starte med midten af rummet. Dette skyldes, at hvis nogen fliser skal skæres de bliver mindre synlige mod din væg. Spred ordet lim på gulvet ved hjælp af din spartel. Sørg for at sprede kun så meget lim som du har gulve til at dække, så du kan udføre jobbet inden for en periode på 15 minutter. Fjern papiret opbakning fra en klæbrig tilbage flise. Placer sticky tilbage fliser på gulvet med limen og skub forsigtigt på plads.

•Fortsæt æglæggende ryggen sticky fliser arbejde for dine vægge. For eventuelle nedskæringer, der skal gøres, bruge saks eller en vinyl cutter.

Tips & advarsler

  • Mineralske spiritus rengøre gulve lim uden at skade dit gulv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com