Sådan installeres stive isolering bag Gipsvægge

December 25

Sådan installeres stive isolering bag Gipsvægge

Stive isolering er fremstillet af enten ekstruderet polystyren, polyisocyanurate eller polyurethan. Almindeligt kendt som blueboard, beadboard, Styrofoam, skum bord eller en række forskellige navne, er stive isolering en populær isolering valg. Ikke alene er det fugt-resistente, men stiv isolering overgår glasfiber isolering tomme for tomme. Stive isolering er normalt en enkel installation for begyndelsen gør-det-selv, som et helt rum kan ofte være isoleret i bare et par timer.

Instruktioner

•Undersøg din væg rammer før du installerer stive isolering. Bruge en vand sealer eller silikone fugemasse, hvis fugt er til stede. Dette vil forhindre mug og meldug vokser i fugtige omgivelser.

•Measure hver væg du ønsker at isolere, at bemærke inches mellem studs. Dette er normalt 16 tommer, men kan være så meget som 24 inches. Anslå størrelsen af stive isolering kræves ved at dividere væg længden af bredden af den stive isolering, typisk 4 fødder. En 20-fods mur kræver således, typisk fem plader af stive isolering. Bemærk, at hvis din væg er højere end de standard 8 fod, du skal bruge mere isolering for at tage højde for den ekstra højde.

•Anvend en hobbykniv til at skære din stive isolering til at passe mellem studs eller forskalling strimler allerede er til stede. Lå stiv isolering flad og foranstaltning i begge ender af arket, markeres med en blyant og så score det med din kniv. Snap det i en ren pause at få strimler størrelse du har brug for.

•Applicer konstruktion lim på bagsiden af den stive isolering og presse det på plads mellem væggen studs eller forskalling strimler. Du kan også negle det på plads ved hjælp af en tagdækning negle med en oversize hoved for at undgå synker ned under isoleringen. Husk, at alle huller gennemtrængende stive isolering vil underminere sine isolerende evne. Fortsætte indtil væggen eller værelse er komplet, tilføje ekstra stykker som nødvendigt for vægge højere end 8 fod. Forsegle alle sømme med gaffatape mastic eller folie til at opretholde isolering effektivitet.

•Dæk din udfyldte stive isolering med plast plader på ydervægge, hvis ønsket. Dette giver en fremragende damp og fugt barriere.

•Fortsæt med drywall installation over toppen af den stive isolering. Negle det i studs eller forskalling strimler mellem de stive isolering du installeret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com