Sådan installeres stive isolering Under Vinyl sidespor

October 8

Stive isolering--foamboard--er ideel til brug under vinyl sidespor. Det er hård, holdbar, let at installere og en fantastisk måde at forhindre lufttab af (op til 25 procent af varmen kan være tabt gennem en træ-indrammede væg uden udvendig isolering). Den mest almindelige form for foamboard er ekstruderet polystyren (XPS), som kommer i forskellige tykkelser og størrelser, bedømmelseskomite. En tomme bruges generelt under vinyl sidespor; Tjek r-værdi (modstandsdygtighed over for varme) og vinyl sidespor producentens anbefalinger, før du vælger en tykkelse.

Instruktioner

•Measure udvendige vægge, hvor du vil installere stive foamboard isolering. Nedskrive længde og højde; må ikke bekymre dig om vinduer, døre og andre åbninger, medmindre de er væsentlige, som en dobbelt-bredde garageport. Måle længden fra ende til ende og side til side af huset. Måle højden fra etageadskillelsen eller andre top dækker ned til bunden af karmen plade. Bestil nok foamboard paneler til at dække området med lidt ekstra til at dække fejl i skæring eller andre problemer. Købe 4-foot ved 9-foot paneler til at lette dækning.

•Sno hus i polyethylen dampspærre, forudsat at det er allerede beklædt med oriented strand board (OSB) sidespor. Hæft dampspærre tæt til træ indramning rundt om huset, skære omkring døre, vinduer, ventilationskanaler og andre åbninger.

•Nail op din foamboard paneler, vinduer, døre og andre store åbninger; Brug en hobbykniv til at trimme hvor det er nødvendigt at passe omkring udluftninger, vandrør og uden for stikkontakter. Trim paneler til at passe med en hobbykniv og en lige kant til at markere lige nedskæringer. Brug 3/8-inch galvaniseret cap negle (tagdækning negle) til studs og top og bund indramning plader, ca 2 fødder fra hinanden. Negle skal være lang nok til at gå mindst 3/4 tommer til indramning træ. Nogle foamboard har overlappende tunger og riller til installation; andre stilarter har lige kanter butted sammen,

•Klippe åbninger og derefter tape sømme og kanter. Brug en hobbykniv eller gensidige sav til at skære foamboard fra døre, windows og andre store åbninger. Derefter bruge båndet anbefales af fabrikanten til at forsegle alle leddene og kanter og omkring alle åbninger. Kontrollere for eventuelle huller--du kan skære ekstra foamboard med en hobbykniv til at udfylde hullerne i større-- og fastgør patch med tape. Vinyl sidespor vil negle og snap sammen over foamboard.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com