Sådan installeres store fliser

February 19

Sådan installeres store fliser

Installation af store fliser adskiller sig i metoden i at installere deres mere almindelige små modstykker. Store fliser er tunge; placere en flise og derefter justere det hvis placering går galt kan frembyde vanskeligheder ikke fundet med mindre fliser. Det er normalt en to-personers job, og selvom flere gulvets overflade er dækket med hver flise, den samlede tid involveret i fylder et område kan være længere end hvis mindre fliser blev brugt. Ud over placering vanskeligheder kræver større fliser stærkere undergulve med mindre tilladte tolerance for overflade anomalier som mindre stigninger og dips. Uanset disse vanskeligheder skabe større fliser et look, der er forskellige nok fra mindre fliser til at være værd at den ekstra indsats.

Instruktioner

•Brug et niveau bar til at bestemme hvor overflade uregelmæssigheder findes i undergulvet. Kør den flad metal bar langs overfladen af undergulvet, skinnende lys under. Hvis ingen lys skinner fra den ene side af baren til den anden, er gulvet niveau. Hvis der er en lys under, eller bar synes at vakle, er tegn på et lavt eller højt område for sal. Markere disse områder med kridt til nivellering.

•Level undergulv af slibning ned high steder og udfylde lav områder. Bruge en konkret grinder til at slibe beton undergulve, og et gulv slibemaskine til træ undergulve indtil høj spot er niveau med det omkringliggende område. Fyld lave steder med selvnivellerende sammensatte ved at sprede sammensat med et hakket murske at fylde dip og gør det muligt at tørre natten over.

•Drej et lag af flydende knæk-isolerende membran over hele overfladen af undergulvet at forhindre de store fliser i revner som undergulvet flytter samtidig afvikling eller under ændringer i temperatur. Vente tiden foreslået af membran fabrikanten for væske til at tørre.

•Anvend en boremaskine med lidt blanding at blande medium bed mørtel og vand til en ensartet havregryn i en stor spand.

•Spread på bagsiden af en stor flise med mørtel, ved hjælp af en murske for at anvende mørtel i et jævnt lag. Vippe murske til en 45-graders vinkel og køre hakkene på tværs af mørtel til at rejse en række højderygge, som vil støtte i at overholde flise til undergulvet overflade.

•Sæt flise på undergulvet ved hjælp af en hjælper. Være præcis i placeringen, som justerer de tunge fliser vil være vanskeligt. Tryk let på fliser med en gummi-headed kølle til tryk det fast på den undergrunden jævnt. Fjern overskydende mørtel, der sandwicher fra siderne af flisen med murske.

•Monter resten af fliser på undergulvet. Sætte afstandsstykker mellem fliser til at oprette selv rækker med standardiserede leddene. Kontroller, at den flisebelagte overflade er niveau under placering ved hjælp af en tømrer niveau sted over flere tilstødende fliser. Justere fliserne ved beskød dem på plads med en gummi-headed kølle eller nysgerrige op lav hjørner af fliser og tilføje ekstra mørtel til højden.

•Efterlad en 1/8-inch hul på kanten af fliserne mod nogen vægge for udvidelse af gulvet. Skær fliser, hvis der er brug for, ved hjælp af en våd-så flise cutter. Tillad mørtel til tørre natten efter at placere den sidste flise.

•Tag spacere fra mellem fliserne og injektionsmørtel leddene. Bruge en injektionsmørtel float for at skubbe injektionsmørtel over flise overflader i leddene, fylde dem helt. Tør flise overflader inden for 15 minutter efter fugning med en fugtig svamp til at fjerne overskydende fugemasse, før det tørrer på fliserne. Vente to timer og derefter gå over flise overflader igen, tørrer dem med en ren, fnugfri klud til at fjerne enhver injektionsmørtel rester. Vente ti dage til to uger til injektionsmørtel til at indstille.

•Brush på et tyndt lag på flise og injektionsmørtel fugemasse til at beskytte fliser og fuger fra farvning.

Tips & advarsler

  • Bære arbejde handsker, en ansigtsmaske og sikkerhed beskyttelsesbriller for at beskytte din hud, øjne og lunger fra kemikalier i mørtel og injektionsmørtel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com