Sådan installeres Strip etageadskillelsen ventilationskanaler

November 19

Udluftning loftsrum rum i et hus vil holde loftet køligere i løbet af dagen. Giver varme til at flygte gennem ventilationskanaler tillader den frie strøm af luft hele tagdækning system. Denne frit flydende luft reducerer skade varme kan gøre for at et tag ved at reducere varme oprustning på loftet. Installation af løbende strip etageadskillelsen udluftning er den ideelle måde at lade den tag "trække vejret," forlænge tagets levetid.

Instruktioner

•Mark beliggenhed i etageadskillelsen for kontinuerlig strip udluftning. Snap to kridtstreger 2 inches fra hinanden i 2 til 4 inches fra kanten af etageadskillelsen.

•Klippe ud af etageadskillelsen, ved hjælp af en rundsav. Sæt klingen høj, så det vil bare skære igennem etageadskillelsen. Gør ikke dybe nedskæringer. Brug en hånd sabel så for at gøre slutningen nedskæringer af det markerede område.

•Sæt aftræk til etageadskillelsen. Bruge halv-tomme skruer og en boremaskine og plads skruerne ca 12 til 16 inches fra hinanden.

•Ansigt i loftet og trække enhver loft isolering fra den nye udluftningsanordning spore. Negle i en af fours med en hammer mellem spærene efter behov for at holde isolering fra at falde tilbage i stien udluftning. Efterlad ikke løs isolering liggende nær aftræk, da det i sidste ende vil bosætte sig tilbage over ventilen og blokere det, at besejre formålet med installere det.

•Opret en air flow sti til luften fra aftræk til at flyde gennem. Installere bafler mellem spær på undersiden af taget pyntede.

•Ansigt til den tagryggen og fjern den eksisterende ridge cap's overlappende helvedesild og følte. Snap kridtstreger 4 inches ned fra toppen på hver side af højderyggen. Så og fjerne tag pyntede langs kridtstreger, bruge en bajonetsav. Skære pyntede med bladet pegede lige ned (plumb cut).

•Beskyttelseshætte til at klikke to mere kridt linjer på hver side af åbningen til passer til bredden på den nye ridge vent du vil installere. Installer den nye ridge udluftningsanordning ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • De to slags ventilationskanaler enten lader luft i (inlet ventilationskanaler/etageadskillelsen ventilationskanaler) eller lade luften ud (outlet ventilationskanaler/ridge ventilationskanaler). Ikke at have begge dele er lige så slemt som at have ingen af to.
  • Beregne den korrekte mængde af løbende strip etageadskillelsen udluftning til dit hus. Formlen er firkantede optagelser ganget med.48 divideret med 17. For eksempel, hvis firkantede optagelser af huset er 2.000 kvadratfod, formere 2.000 gange.48 og få 960. Opdele 960 af 17 for at få 56.4. Runde dette tal ned til 56 lineære fødderne af løbende strip udluftningsanordning behov. Omfatte det samme beløb, 56 lineære fødderne af ridge udluftning skal installeres på højderyggen linje til at matche den anbefalede mængde af strip udluftning.
  • For at sikre ordentlig loftsrum luftstrøm, skal du kontrollere begge typer ventilationsåbninger er på plads og lige så størrelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com