Sådan installeres Strip & planke hårdttræ gulvbelægning med lim.

May 16

Sådan installeres Strip & planke hårdttræ gulvbelægning med lim.

Hvis du installerer en manipuleret strip og planke trægulv, kan du fastklæbe sal ned til undergulvet at installere det, i stedet for hæftning eller sømning gulvet. Denne installationsmetode er især nyttige og ofte anvendte på undergulve, der ikke kan blive naglet gennem, såsom beton. Traditionelle strimler og plankegulve hårdttræ gulvbelægning, om tunge og not eller lige bord, ikke bør installeres ved hjælp af lim. Ekspansion i traditionelle boards efter installation gør gulvet tilbøjelige til bevægelse og popping når gulvet er blevet installeret, hvis lim der anvendes.

Instruktioner

•Kontrollér sikker undergulvet er niveau. Placer en lang niveau eller bestyrelsen hen over gulvet for at sikre overfladen af gulvet er helt selv. Hvis gulvet er ujævnt i steder, vil du nødt til at sand ned high steder eller udfylde de lave steder.

•Kontroller din gulvbelægning for at sikre ingen af boards er skæv eller beskadiget.

•Sæt et stykke af dit gulv mod dørkarmen. Mark, hvor toppen af gulvet møder dørkarmen med en blyant. Brug en håndsav til at skære igennem dørkarmen i denne højde. Fjerne stykket træ du skære væk. Dette vil give dig en plads til at glide gulve under dørkarmen og holde gulvet ser selv og professionel.

•Læs producentens anvisninger før du begynder din gulvbelægning installation. Placer afstandsstykker af den korrekte bredde mod alle væggene omkring hver seks inches. Spacer korrekte bredde er lig med mængden ekspansion plads tilbage omkring kanten af gulvet efter fabrikantens anvisninger.

•Pour ud af en lille pøl af gulvbelægning lim på gulvet hvor du vil begynde at installere din gulvbelægning. Kun udøse nok lim til at overholde to til tre rækker af plader ad gangen; ellers, at limen vil tørre for hurtigt. Bruge en selvklæbende murske til at sprede ud lim på gulvet. Skub den rillede ende af murske på tværs af selvklæbende gentagne gange med en 45-graders vinkel. Den rillede overflade skal røre beton, mens du arbejder.

•Lay først om bord i det hjørne, flush mod afstandsstykker, tunge-side ud. Slide tungen i slutningen af den næste bord ind i rillen i slutningen af din første bestyrelse, hvis det findes, at lægge dit andet bord. Gentag processen, indtil du har lagt hele rækken. Hvis det er nødvendigt, skære de sidste bord til længde med en rundsav før efterbehandling rækken.

•Lay den anden række. Tappe rækken fast sted mod den første række som du arbejder med en slagklods og en gummihammer. I slutningen af hver bestyrelsen bør fordeles mindst seks inches fra udgangen af hvert bord i den tilstødende række tilføje styrke og visuel appel til gulvet, når det er færdigt. Gentag hele processen, indtil du har lagt næsten hele gulvet. Forlade en ufærdige række omkring en fod eller bredere næste til døren, så du kan forlade lokalet og lad gulvet tørre. Gå ikke på det gulv, du allerede har installeret.

• Lad gulvet tørre helt i mindst 24 timer. Gå ikke på gulvet i løbet af denne tid.

•Installer den sidste del af ordet på samme måde du gjorde resten af gulvet. Hvis det er nødvendigt, skær den sidste række bestyrelser til den korrekte bredde ved hjælp af en rundsav. Lad gulvet tørre i mindst 24 timer inden du går på det sidste afsnit.

•Installer trim omkring kanten af gulvet, når mindst 24 timer er gået, siden den sidste bord blev installeret.

Tips & advarsler

  • Gå ikke på en lim-down gulvet i mindst 24 timer efter installation. Dette giver gulvbelægning klæbende tid til at tørre og angive, at holde huller fra formning mellem din bestyrelser.
  • Husk altid at lukke limen, når det ikke er i brug.
  • Bær altid sikkerhedsbriller og latex handsker, når du installerer lim-down hårdttræ gulvbelægning.
  • Altid Læs brugsanvisningen før du installerer enhver form for gulvbelægning. Producenter kan vise særlige hensyn til deres specifikke type af gulve.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com