Sådan installeres stuk Trim med mursten

March 5

Tilføje stuk trim til dit hjems ydre er en billig måde at tilføje et strejf af elegance og forbedre bremse appel. Stuk giver en solid, sten-lignende udseende, men er let at værktøj og arbejde med. Hvis du starter med en mursten eksteriør og udlægning af stuk trim over det, installation oparbejde er simpel, så længe du bruger cement klæbemiddel til æglæggende over mursten overflade. Kan du starte med enkle vindue trim, hvis du installerer stuk for første gang.

Instruktioner

•Forbered mursten overflade for stuk installation, hvis det er nødvendigt. Undersøg den eksisterende mursten, før du begynder at gøre sikker på det er rene, i god stand og klar til stuk trim.

•Measure bund bredde på vinduet og giver mulighed for bredden af trim på enten side, plus en ekstra tomme eller to. Skær et stykke af stuk trim til at danne en vindueskarmen trim stykke. Bruge en gering sav til at opnå en 45-graders vinkel, som skråner opad og udad på begge sider.

•Measure højden af vinduet og giver mulighed for bredden i siden trim. Måle og klippe side og top trim stykker. Bruge gering sav til 45-graders vinkel nedskæringer fra at inde. Sikre, at disse nedskæringer passe stramt mod de andre trim stykker.

•Mix cement adhæsiv ifølge fabrikantens vejledninger. Bære beskyttelsesbriller og en støvmaske under denne proces at undgå irriterende dine lunger og øjne. For vindue trim, markere den midterste punkt af karmen og vinduet midtpunkt mens de venter for klæbemiddel til at være klar.

•Applicer lim på bagsiden af karmen med en murske. Arbejde fra bunden til toppen, og efterlade et tykkere lag af lim i øverst del af karmen.

•Align i vindueskarmen stykke med center mærker og lakere selvklæbende. Tryk på plads, og kontrollere niveauet af karmen på flere forskellige tidspunkter. For de bedste resultater, bør karmen være lidt off-plan, så vand ikke samle omkring vinduet.

•Hold vindueskarm indført mens limen tørrer. Bare tryk på et par negle nedenunder det midlertidigt. Tørre væk og glat over eventuelle overskydende lim med papirservietter eller klude. Med hakket murske, anvende lim på bagsiden af de øverste trim stykke, samt til de afskårne ender. Juster øverste stykke med sider, ved at trykke på fast. Tørre væk eventuelle overskydende lim, udjævning det mellem leddene i toppen og siderne. Tillad limen hærde i 24 timer. Fjerne alle negle. Forsigtigt sand nogen ru kanter. Caulk alle kanter og udfylde alle søm huller for at undgå vand indtrængen. Prime og male trim med murværk maling.

•Applicer klæbemiddel til ryggen og de øverste og nederste kant af et stykke side trim. Indstil trim på plads og kontrollere niveauet, og tryk på plads. Aftørre og glat overskydende lim, og tryk på et par søm til den ene side af trim at holde det på plads, hvis det er nødvendigt. Gentag dette trin for de resterende stykker af side trim. Gøre det muligt klæbende tørre i 24 timer.

•Sand væk enhver uslebne kanter når trim tørrer. Fjerne midlertidige negle holde trim på plads, og caulk søm huller og alle kanter for at forhindre vand i at infiltrere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com