Sådan installeres Subflooring til flise

October 24

Sådan installeres Subflooring til flise

Med opfindelsen af cement backer board, er installation af flise blevet meget lettere, end det var "tilbage i dag". Flise er en ekstremt holdbar gulvbelægning produkt leverer underlag er stærk og niveau. Men hvis der er problemer under flisen, vil der i sidste ende være problemer med flisen. Ved hjælp af sørge for at tage sig tid til at lave dette projekt ret vil give dig et flisegulv, der vil vare hele livet.

Instruktioner

Installere Subflooring til flise

•Kontrollér eksisterende krydsfiner undergulvet, hvis nogen, for at sikre det er mindst 3/4 tommer tyk og i god stand. Krydsfiner bør være meget niveau. Hvis der er høje steder, de kan slibes og hvis der er lave steder, de kan være fyldt med et gulv nivellering sammensatte. Forlader nogen bjerge eller dale kan forårsage din flise til at knække.

•Measure og cut 3/4 tommer krydsfiner til gulvet hvis der ikke findes. Skru krydsfiner i gulv bjælker ved hjælp af korrosionsbestandige skruer og synke stats-niveauet skruer med træ. Sørg for at undergulvet er niveau som i det ovenstående trin.

•Measure og cut cement backer bord at passer til rummet. Du kan skære cement board næsten hele vejen igennem på trådnet siden med en hobbykniv. Derefter bøje det over og enten snap det fra eller skære igennem anden siden med kniven. Dette skaber meget mindre støvet end skæring med en sav.

•Trowel thinset på krydsfiner og lay cement board over det. Bruge en 4 tommer indskåret murske og dække 100%. Derefter skrue cement board i krydsfiner ved hjælp af cement skruer og niveau som du går fra et bord til næste. Tillade thinset til tørre og gulvet er klar til at begynde flisebelægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com