Sådan installeres Subway fliser i badeværelser

August 20

Sådan installeres Subway fliser i badeværelser

Glas subway fliser er klare, let at rengøre vandtæt fliser, der er generelt større end typiske keramiske fliser. Rektangulær, i modsætning til square i form, nogle subway fliser giver en gennemsigtig mursten-lignende udseende til vægge, så du kan anvende dem som asfaltudlæggere for en udseende normalt ikke tilknyttet badeværelse vægge. De montere i sted meget som keramiske fliser med en tør-sæt mørtel, der har en særlig tilsætningsstof, der hjælper med at glatte ikke-porøs glas bond til væggen. Fordi de er lavet af glas, er subway fliser tilgængelige i et stort udvalg af farver, så dit nye flise overflade let at blande ind i et eksisterende dekorativt mønster.

Instruktioner

•Undersøg vægge hvor du vil være at fliser for enhver revner. Fylde revner med drywall sammensatte, udstopning det ind i overfladen af væggen med en spartel så skrabe langs overfladen af programrettelsen med spartel til det niveau ud af kant. Vente omkring to timer for sammensat tørre nok til at arbejde med så sand det glat, så at det er flush til den omgivende mur med medium-sandkorn sandpapir.

•Rengør overfladen af væggen med en pH-neutral sæbe og en svamp. Gå over overfladen af væggen med sandpapir, hvis der er maling til stede, til at fjerne maling glans for bedre overholdelse af flise limen. Tørre væggen ned med en fugtig klud til at fjerne enhver slibning rester.

•Measure længde og bredde af væggen derefter bruge disse målinger til at konfigurere et testmønster subway fliser på et klart overflade. Bruge så mange fulde fliser, som muligt, til at oprette dit mønster og anslå størrelsen af flise skæring nødvendig for at fuldføre installationen.

•Mix en hvid tør-sæt mørtel i en stor spand, efter producentens anvisninger for den mængde vand at tilføje. Tillægge en boremaskine til at blande mørtel, indtil det er sammenhængen i peanut smør lidt pagaj. Tilføje en akryl tilføje-mix til mørtel, efter pakkeforskrifter for beløb at tilføje vægtprocent af mørtel anvendes. Tilføj-mix vil støtte i limning subway fliser til mørtel ikke-porøs glas.

•Spread mørtel på væggen, begynder nederst i midten af væggen og dækker omkring 2 kvadratfod af vægplads, med en 3/16-inch indskåret murske. Brug flade kanten af murske til at sprede et 1/4-inch lag mørtel på plads og derefter trække indskåret kanten af murske gennem tør-sæt til at hæve højderygge.

•Spread et let lag af tør-sæt på bagsiden af fliserne og tryk derefter på fliser på væg, arbejder opad og derefter til venstre mod højre. Ekstra tør-sæt lag sikrer, at højderygge i mørtel ikke vil vise gennem glasset af fliserne. Bruge flise afstandsstykker på kanterne af hver flise til at oprette samlinger om 1/8-tommer bred. Fjern eventuelle mørtel fra forsiden af subway fliser straks ved at tørre det væk med en fugtig klud. Fortsat lægger fliser på overfladen i 2-fods kvadrat sektioner, indtil du når en lyskontakt eller en kant hvor en delvis flise er nødvendige.

•Shape fliser til at passe omkring lyskontakter af snipping gennem fliser med fliser nippers. Skær fliser til kanterne med en flise cutter.

•Wait 72 timer for mørtel til tørre.

•Tag flise afstandsstykker. Skubbe injektionsmørtel over flise ansigter ind i leddene med kanten af en injektionsmørtel float. Flytte injektionsmørtel over fliserne og ind i leddene i en vinkel med float at undgå at fortrænge de eksisterende injektionsmørtel. Tør flisen ansigter tydeligt af injektionsmørtel med en fugtig svamp. Vente to timer og derefter rense fliser af injektionsmørtel restkoncentrationer ved at tørre dem med en fnugfri klud. Placer en perle af caulk rundt i kanten af fliserne, især langs ethvert område, der opfylder en fugt-rig overflade, for eksempel, et badekar eller vask. Glat perle af caulk på plads med en fingerspids fugtet med vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com