Sådan installeres Svævende hylder

April 7

Svævende hylder kan være en attraktiv tilføjelse til indretningen af dit hjem kontor, soveværelse eller alrum. Disse smart designede hylder er bygget, så de ikke har nogen synlige støtte - de blot "flyder" ud fra væggen. Installation af dem er ikke en vanskelig opgave, hvis du følger nogle få trin.

Instruktioner

•Decide hvor du vil hylder til at være. Det kan være nyttigt at skitsere et kort over væggen hvor du vil finde hylder. Plan for, hvor meget plads du vil have mellem hylderne og placere dem på dit kort i overensstemmelse hermed.

•Locate studs i væggen. Den bedste måde er at bruge en stud finder, let tilgængelige på isenkræmmere (Se ressourcer). Svævende hylder dias på beslag, der er monteret på væggen. Det er vigtigt, at de kantede parenteser har en sikker mount eller de vil ikke kunne bære vægten af hylden og dens indhold. Følge instruktionerne for din særlige mærke af stud finder, skub det langs væggen for at finde studs. Når du har fundet studs med dine stud finder, at en blyant mærke på midten af lokationen stud.

•Monter parenteserne. Hold beslaget op til væggen, i den rigtige højde, centreret om det mærke, du har foretaget til stutteriet. Beslaget vil have en eller to skruehuller. Brug din blyant, lave en mark på væggen. Brug en boremaskine, lave pilot huller til beslag monteringsskruer. Bruge et borehoved, der er lidt mindre end størrelsen af skruen vil du bruge og bore gennem væggen og til stutteriet. Derefter fastgør beslaget til væggen med skruer og din skruetrækker. Skruen vil gå let ind i hullet og vil synke selv i træ af stud, at sikre en stærk forbindelse til væggen.

•Skub hylde på beslagene. Hullerne til de kantede parenteser og skubbe hylden på dem. Din hylde er nu monteret. Gentag processen for eventuelle andre hylder, du kan montering.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com