Sådan installeres Switch plader på en flise Backsplash

June 14

Sådan installeres Switch plader på en flise Backsplash

Hvis du har en flise backsplash, der ikke levner plads til switch plade, skal du fjerne flisen, så Armaturet er tilgængelige. Så kan du installere switch pladen uden at skulle gå igennem flisen.

Instruktioner

•Tag injektionsmørtel fra omkring fliserne i området omkring boksen lyskontakt. Hvis du ikke kender den nøjagtige placering af boksen, skal du fjerne injektionsmørtel omkring én flise i det generelle område, så du kan finde den nøjagtige placering af boksen switch. Hvis du vil fjerne caulk, gå over fliserne med en hår tørretumbler på "høj" for 60 sekunder, og derefter sted spidsen af en flathead skruetrækker mod én sektion af injektionsmørtel og tap skruetrækker med en hammer til mejsel væk et stykke af injektionsmørtel.

•Fortsæt til mejsel væk stykker af cementmørtel indtil injektionsmørtel er fjernet fra omkring hele flisen. Når injektionsmørtel er fjernet, skub spidsen af en spartel ind i mellemrummene mellem flisen og under kanten af flisen, du vil fjerne. Forsigtigt slå bunden af den spartel med en hammer til at hjælpe kile det under flisen.

•Træk spartel ud fra under flisen efter du gøre 1/8 til 1/4 - tomme af fremskridt. Flytte den spartel lidt og trykke med hammeren igen glider det under flisen.

•Gentag glidende spartel under kanten af flisen og trykke det med hammeren igen hele vejen ned den flise, gør en anden 1/8 til ¼ - tomme af fremskridt på et tidspunkt. Gøre så mange afleveringer som nødvendigt, indtil du når omkring midten af flisen. Derefter lirke flisen op forsigtigt med en spartel indtil det popper gratis.

•Afbryd nysgerrige flisen hvis du der er en masse modstand eller flisen kan bryde. I stedet vende tilbage til spartel trykke procedure for at løsne flere af flisen før forsøger at lirke flisen op igen. Hvis flisen bryder mens du forsøger at fjerne den, skal du en udskiftning flise, når du er færdig med projektet.

•Locate til armaturet som du vil installerer switch plade. Fjerne de andre omkringliggende fliser, der hindrer adgang til armaturet med den samme metode, du brugte til den første flise.

•Hold en flise mod væggen over armatur og mark del af den flise, der skal skæres væk for at holde armaturet tilgængelige. Bruge en flise cutter til at skære væk flise i dine mærker. Gentag processen for alle de resterende plads omkring armaturet, og sørg for, at armaturet forbliver synlig.

•Retile området så at du har adgang til skruehullerne på armaturet over som du ønsker at installere switch plade. Brug den samme lim du brugte oprindeligt installere fliser for at holde fliser på væggen. Derefter blande en batch af injektionsmørtel og gå over fliser til at udfylde rum.

•Aftør alle overskydende injektionsmørtel fra fliser før det tørrer. Vente 24 timer og installere switch plade på udsatte armaturet ved at placere skruer igennem hullerne til skruer i switchen plade og skruehullerne i armaturet. Du skal muligvis lidt længere skruer til at få skifte plade, da flisen gør væggen tykkere.

Tips & advarsler

  • Når skære fliser for at få adgang til switch plade, kun give dig plads nok til at få adgang til skruehullerne af inventar. På den måde cut fliser vil være skjult bag switch plade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com