Sådan installeres tæppe på en Platform

November 9

Sådan installeres tæppe på en Platform

Installere tæppe på en platform er ofte lettere end at installere et tæppe i et rum, fordi du ikke behøver at gå på platformen til at strække løber fra den ene side til den anden. Hvis du vil installere tæppe på en platform, kan du arbejde fra jorden eller en stige og installere gulvtæppet uden at gå på tværs af det. Arbejde på alle sider af platformen tillader dig at effektivt strække løber op på platformen.

Instruktioner

•Sæt tackless stribe langs alle kanter af platformen. Hvis du ønsker at drapere løber over kanten af platformen, installere tackless strimler langs underbelly af platformen til at holde tæppet på plads. Vedhæfte strimler, drev stifter gennem strimler og ind i skoven af platform undergulvet.

•Measure oversiden af platformen til at skære en passende størrelse stykke af tæpper fra rullen med en hobbykniv. Hvis du draperinger tæppet over kanten af platformen, skal du tilføje platform tykkelse til alle kanter, ud over 6 ekstra inches på alle kanter.

•Start i det ene hjørne af platformen, længst væk fra trappen eller stigen og krog tæppe i de tackless strimler i hjørnet. Rul cut gulvtæppet og anvende tæppe lim til platformen med en murske af lim som du arbejde din vej til trin eller stigen.

•Work din vej langs kanterne af platformen, fra jorden eller en stige og strække gulvtæppet og krog det ned på de tackless strimler. Har en assistent træk fra den modsatte side til effektivt strække tæppet før limen tørrer og gulvtæppet ender med rynker.

•Tuck tæppe ned over kanterne af platformen, når løber på platformen er glattes og sikret. Tuck løber nedenunder og tilslutte den i de tackless strimler fastgjort på undersiden af perronkanten.

Tips & advarsler

  • Hæft de løs kanter af tæppe på undersiden af platformen til at forhindre, at gulvtæppet kommer løs fra børn eller kæledyr trække på de løs kanter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com