Sådan installeres tæppe på trappen uden en Tack Strip

June 30

Sådan installeres tæppe på trappen uden en Tack Strip

Før tack strip gjorde arbejdet lettere, blev tæppe installeret til trapper med lim og søm. Denne gamle metode blev erstattet af tack strip, fordi de ældre metode ikke var så holdbare som anlægshold ønskes. Tack strips holde tæppet på plads og forhindre limen i at løsne, tæppe fra sagging og undgå placering af stifter i trafikzoner. Tack strips er den bedste metode til at installere tæppe på trappen, men du kan installere tæppe på trappen uden en tack stribe lette fjernelsen af løber, hvis du har planer om at erstatte løber snart.

Instruktioner

•Measure slidbaner af hvert trappetrin at placere tæppe på hver slidbane. Måle hele bredden og alle af længden, hvis du ønsker at helt dække slidbanen; måle en del af trappetrin, hvis du vil centrere tæppe på hvert trin.

•Klippe stykker af tæppe ud med en hobbykniv. Rektangel figurer er fælles for tæppebelagte trappetrin, dækker alle de fleste af trappen, men andre figurer såsom trapezformede kan også bruges til trappe dækker.

•Work fra toppen af trappen til basen, fastgøre tæppet til hver trappe slidbane. Anvende tæppe lim på bagsiden af sektionerne tæppe og tillægger slidbanen gulvtæppet.

•Læg sømpistol med korte, tynde stifter. Trække sig tilbage den tæppe fibre langs kanten af gulvtæppet stykker og placere fyring slutningen af sømpistol som tæt på bunden af tæppet som muligt før trække søm pistol aftrækkeren. Fortsæt denne proces hver 2 inches langs den ydre kant af tæppe stykker på hver slidbane

•Indstil stifter yderligere ind i tæppet mindre forebygning for at nøgne fødder. Placere søm sæt over tack hoveder og bruge tack hammer til at banke anden enden af søm-sæt og synker halse hoveder yderligere ind i tæppet.

Tips & advarsler

  • Vakuum kanterne af tæppe med en vakuum slange vedhæftet fil til at fjerne enhver løs frynser på gulvtæppet.
  • Hvis du vil fjerne gulvtæppet senere, skal du bruge et værktøj til nysgerrige, som en spartel, lim opløsningsmiddel og sandpapir til at returnere træ trappe slidbane til dens oprindelige tilstand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com