Sådan installeres tæppe uden en båre

May 11

Sådan installeres tæppe uden en båre

Et tæppe båre er et værktøj bruges til at trække gulvtæppet henslængt i området, hvor du installerer gulvtæppet. Tæppe båre værktøj eller magt båre forhindrer tæppe fra rynker eller bøjer op i steder. Du kan installere tæppe uden en båre, selv om kvaliteten af installation ikke er altid så højt som når en båre bruges. Hvis en båre er tilgængelig, er der andre værktøjer, du kan bruge i en cinch for at installere løber uden at skulle købe eller leje en carpet båre.

Instruktioner

•Installer den tackless strimler langs kanterne af området du er tæpper. Forlade en ½-tommer mellem bagsiden af tack strip og vægge og ½-tommer mellem bagsiden af tack strip og løsning af det rum hvor gulvtæppet vil stoppe og en tærskel eller bånd af plast eller metal vil blive placeret.

•Klippe tæppet pad med en hobbykniv i en størrelse til at passe rum eller område. Lim polstring på plads mellem tack strips, Placer ikke puderne over tack strips.

•Brug værktøjet tæppe cutter til at skære løber et par inches længere og bredere end den længde og bredde af rummet og derefter rulle tæppe indad for nemmere installation. Start i hjørnet af lokalet længst væk fra døren måde og arbejde din vej mod døren. Krog tæppe på tack strips på denne længst kant eller hjørne og bevæge sig hen imod døren ruller gulvtæppet og strække det som du går.

•Stræk tæppe med knæet kicker værktøj og træk løber mod yderkanterne af løber væk fra udgangspunktet. Knæ kicker fungerer som tæppe båre, men kræver, at du skal på dine hænder og knæ. Knæ kicker fungerer bedst med små rum eller gangarealer ikke bredere eller længere end 12 fod.

•Hook tæppe over tack strips i anden enden af rummet eller området, efter stretching tæppe med knæet kicker. Gå tilbage rundt i lokalet og trim løber ned til at passe ind i gulvet i værelset; efterlader en kløft mellem tæppe og væggen er fint, hvis du agter at placere et gulv bestyrelsen senere.

Tips & advarsler

  • Installere tæppe uden et tæppe båre er en uprofessionel metode, der ikke er garanteret at forhindre gulvtæppet i rynker inden for kun et års tid. Et tæppe båre værktøj er hvad professionel gulvbelægning entreprenører brug at lægge tæppe og du kan leje værktøjet til at installere dit tæppe på egen hånd.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com