Sådan installeres tæppefliser på beton trapper

July 26

Tæppe fliser, en skum-backed tæppe square, obligationer til beton trapper med et specialdesignet klæbemiddel. Limen forhindrer kanten af en løstsiddende tæppe fliser i løft og blive en trippende fare på den konkrete trapper. Tæppe producenter tilbyder tæppefliser i mange forskellige farver, mønstre og teksturer. Et tæppe flise skum opbakning eliminerer behovet for gulvet polstring eller pude. En bygning beton skal helt helbrede før du installerer tæppefliser på sin trappe.

Instruktioner

•Work en skraber skraber over den konkrete trappe overflade, at fjerne eventuelle rester dråber af beton og gipsvæg fælles stof fra trappen. Skrub alle male oversprøjtning off beton, ved hjælp af en stålbørste.

•Sweep snavs fra den konkrete trapper med en kost, ved hjælp af en fejebakke til at fange vragdele. Rens støvet fra den konkrete trappe overflade, ved hjælp af et vakuum til at trække støv ud af de konkrete porer.

•Measure den konkrete trappe overflade, ved hjælp af et bånd måle. Overfør måling til tæppe flise skum sikkerhedskopiering, ved hjælp af en blyant til at placere måling mærker på de relevante steder. Gentag dette for hver trappe trin og tæppe fliser.

•Score 1/8-tommer-dyb linje langs måling mærke på gulvtæppet flise skum sikkerhedskopiering, ved hjælp af en hobbykniv. Fold tæppet flise langs 1/8-tommer-dyb scorede linje. Folde tæppet flise bryder skum opbakning langs linjen scorede. Gentag dette for hver tæppe fliser.

•Klippe tæppe fliser fibered overfladen med en saks, ved hjælp af skum opbakning søm som en skæring guide. Gentag dette for hver tæppe fliser.

•Indstil alle gulvtæppet flise på plads på den konkrete trapper. Trim tæppefliser, efter behov, ved hjælp af hjælpeprogram kniv og saks.

•Tag gulvtæppet fliser fra den laveste konkrete trappetrin. Anvende tæppe-flise klæbemiddel til den konkrete trappetrin, bruge en 1/8-tommer-notch murske til at anvende selvklæbende. Tillad limen tørre indtil det har en klistret konsistens, bruge en finger til at teste tekstur. Indstille tæppe fliser på tacky limen. Installere alle tæppefliser på beton trapper, arbejder fra bunden af trappen mod toppen.

•Wait 45 minutter for klæbemiddel til at obligation med tæppefliser og beton trapper. Tryk tæppefliser i limen, ved hjælp af en 75 eller 100 lb. gulvet roller for at tvinge tæppe flise skum backer i limen.

Tips & advarsler

  • Stående på en hård dække bog kan erstatte en etage roller, hvis det er nødvendigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com