Sådan installeres tag bandagist bøjler

June 1

Sådan installeres tag bandagist bøjler

Tag spær ankommer til byggepladsen klar til installation. Truss fabrikanten angiver præcis hvordan hver bandagist skal være monteret. Den typiske tag bandagist hviler på de øverste væg plader, men hvis du bygger en hip tag, eller hvis taget er retningsbestemt ændringer, enderne af nogle spær vil butt i støtte bjælker eller bjælke spær. Når en bandagist tilsluttes et lodret plan i stedet for at sidde på en væg plade, er en bandagist bøjle nødvendige. Truss fabrikanten vil sende til Broramme bøjler sammen med spær.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med bandagist diagrammet, der følger med leveringen af tag spær. Diagrammet vil udpege placeringen af hver truss med et nummer, som T-1, T-2 og T-3. Hvert træ truss vil være forsynet med et tilsvarende nummer, der angiver dens holdning i layoutet.

•Installer bjælke spær først og indstille tag spær der vil hvile på væg plader. Det vil generelt være hovedparten af bandagist system, og disse er kendt som de fælles spær.

•Locate position på siden af den nederste akkord af bjælke truss hvor truss bøjler vil vedhæfte. Dette vil falde sammen med skæringspunktet mellem spær på et tidspunkt, hvor de træ medlemmer i taget ændre retning. Gøre en blyant mærke på girder bandagist, der svarer til måling i diagrammet, truss.

•Anbring truss bøjle med den åbne ende øverst. En bandagist bøjle er en metal "slynge" der understøtter bunden af en anden truss. Den nederste ende er cupped. Tilbage siderne af bøjlen har metal sømning flanger, der tillægger bjælke truss; sider af den cupped del af bøjlen fungerer som en sømning flange til at sikre afslutningen af den nye truss.

•Align bunden af truss bøjle med bunden af bjælke spær og sørg for, at bøjlen er lige.

•Sæt negle gennem hullerne i sømning flange og i bjælke spær. Nail kun gennem de forborede huller. Standard søm til fastgørelse af spær bøjler er 1 1/2-inch skanken negle, men Kontroller truss specs og brug kun typen af negle kaldes.

•Slip i slutningen af den tilstødende bandagist i metal slyngen af truss bøjle. Check til Broramme producentens specifikationer på dette tidspunkt at afgøre, om du skal butt den nye truss stramt mod bagsiden af truss bøjlen, eller hvis du skal forlade en 1/8-tomme rum mellem de to.

•Sæt skanken negle i side huller af sømning flange til at stabilisere den nye truss. Installere yderligere truss bøjler og spær på samme måde.

Tips & advarsler

  • Ikke alle tag spær kræver bøjler. Hvis du har en enkelt gavl tag, installerer alle spær direkte på væg plader.
  • Ikke søm eller andet knytter tag spær til hinanden eller til væg plader andre steder end hvor fabrikanten angiver. For at gøre det kan ugyldiggøre garantien på spær.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com