Sådan installeres tag underlag

February 28

Sådan installeres tag underlag

Selvom næsten alle tag job er gjort tag ved hjælp af tagdækning følte under helvedesild eller shakes, ikke alle bruger underlag. Selvom det er dyrere end tagdækning følte, tagdækning underlag, som er vandtæt, hjælper med at levere ekstra isolering og beskyttelse af dit tag og kan være nyttigt i områderne af dit tag hvor vand kan stå. Ansøgningsprocessen for tag underlag er minder om den for tagpap.

Instruktioner

•Træk op nogen negle på tagets overflade med klo af en hammer og lirke op nogen hæfteklammer efterladt fra gamle tagpap. Feje tag med en kost til at fjerne støv og snavs fra overfladen.

•Measure 35 inches op fra den ene ende af tagrendeprofil af tag og gøre et varemærke. Derefter, måle op 35 inches i anden enden af taget. Fastgør en kridtstreg for at gøre en vandret linje på tværs af taget.

•Start ruller underlag vandret langs den linje, som du har foretaget. Placer den første søm gennem øverste hjørne i slutningen af taget til at sikre at hjørne på plads. Gå langs tag, placere et søm i underlag hver fire eller fem inches eller afstand anbefalet af producenten af underlag. Prøv at holde underlag i overensstemmelse med den linje, du har foretaget så meget som muligt, men sørg for, at mindst to inches af underlag hænger ud kanten af taget.

•Measure op fra toppen af det første lag af underlag en anden 35 inches og snap en ny kridtstreg. Vedhæfte underlag til tag med den samme metode anvendes til den første række. Holde underlag som linet op som muligt med den linje, du gjorde, men sørg for, at bunden af underlag overlapper lag før det af to inches.

•Lay til toppen af taget, men ikke lægge underlag på toppen. I stedet flytte til anden siden af taget og Arbejd din vej fra eave igen. På toppen af taget, skal du rulle underlag over peak, folde underlag, således at det toppe peak med en nogenlunde lige beløb af underlag på enten side af toppen. Fastgør med negle som du har resten af underlag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com