Sådan installeres tagmaterialer

September 4

Af beklædningen og tagpap du anvende på dit tag er en integreret del at sikre, at din helvedesild lå fladt og gøre deres arbejde så godt som de kan. Dit tagmateriale og installation gør en enorm forskel for udseendet og funktionen af dit hjem i årene fremover, og der er ikke noget at tage let. Heldigvis, installere tagmateriale behøver ikke at være svært, selvom der er en masse at huske. Det behøver ikke at føle overvældende selv, med et par trin og tips til at få det rigtige.

Instruktioner

•Kontrollér sikker på tagets overflade er flad og glat. Sørg for at alle søm hoveder er flugter med overfladen og der er ingen warped tømmer hjørner stikker op. Noget skarpt eller hårde poking over overfladen kan beskadige tagmateriale designet til at dække det.

•Lay din vandtætning membran langs alle tagskægget, kviste eller dale i tagets overflade. Dække ethvert område, der måske kun får dækket af kanterne af underlag. Sikre membran på taget ifølge producentens anvisninger. Nogle kræver skruer og nogle er selv vedhængende.

•Match hjørne af din første panel af underlag med en nederste hjørne af tag framing. Firkantet det til hjørne og Fastgør det med midlertidige skruer i hjørnerne.

•Trim enderne af panelet med et barberblad at centrere det på udformningen, således at intet hængende ud enderne af taget. Installere fastenerne langs bredden på panelet fra den ene ende til den anden i lige rækker. Kontroller de gå ind i udformningen af taget og flugter med overfladen af panelet. Fjerne de midlertidige fasteners.

•Efterlad en 1/8-inch plads mellem enderne af paneler af tagmaterialer og kant dem ved at installere metal kantning eller blinkende over enderne. Lægge kantning over panelet enderne og fastgøre den til tag med skruer omkring en tomme fra de blinkende kanter hver fod på begge kanter af inddækningen. Bruge tagdækning cement til at forsegle enderne af blinkende stykker sammen, samt omkring neglen hoveder.

•Sæt det næste panel hjørne til tag rammen med de midlertidige fasteners, overlappende den første bedømmelseskomite ifølge producentens specifikationer. Gentag trin 4 med 6 indtil siden af taget er dækket med tagmateriale.

•Lay en forret strimler af helvedesild langs den nederste kant af taget, således at kanten af strimlen er flugter med kanten af taget. Nogle kan lide at lade en 1/4-inch af enderne af rullesten strimler hænge over enderne af taget.

•Brug barberblad til at fjerne overskydende fra slutningen af strimlen og bruge tagdækning søm eller skruer med kompressoren hooked op til den pneumatisk sømpistol til pund dem i slutningen af hver rullesten samt midt i tabs en halv tomme fra toppen.

•Offset den næste strimmel af helvedesild seks inches fra rækken under det og gentage trin 8. Når du har nået højderyggen, overlapper hver rullesten over højderyggen og søm dem i så de dækker den øverste kant af helvedesild på begge sider.

Tips & advarsler

  • Stå over indramning hvor du i øjeblikket beskød skruer til tagmateriale, snarere end til side for at sikre de går i lige og at underlag ikke synke.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com