Sådan installeres Tarkett laminat gulve

July 12

Sådan installeres Tarkett laminat gulve

Installation laminatgulve kan tilføje en frisk look til dit værelse uden omkostninger og vedligeholdelse af traditionelle hårdttræ. Tarkett gulve kan omdanne ethvert rum i 24 timer. Med lidt forberedelse og de rigtige værktøjer, vil du installerer dit Tarkett gulv være enkle, og ikke meget arbejdskrævende.

Instruktioner

Installation af dine gulve

•Fastsætte en plantegning på layout for plads. Flere faktorer bestemmer om du lægge stykkerne på langs eller spændbåndene, herunder størrelsen af rummet, din egen personlige præferencer eller den måde, hvorpå lyset rammer rummet. Kører dit gulv parallelt med det naturlige lys, der kommer ind gennem vinduer er populære, men det er helt op til dig.

•Kontrollér, at din undergulvet er selv, som en ujævn undergulvet gør det umuligt at lægge gulvet korrekt. Skær bunden af døre med din håndsav, kun omkring en 1/8 af en tomme eller så, at skabe lige nok plads til Tarkett gulvet stykke til at skubbe nedenunder. Teste nedskæringerne af glidende et stykke gulv nedenunder, til at sikre det passer uden at blive stukket midt under døren.

•Sweep undergulvet at rydde eventuelle rester, før du installerer dit gulv. Lægge alder-resistente fugtig-bevis PE folie over din undergulvet, og sørg for du overlapper kanten af 20 cm, og tape sømmen med gaffatape. Hvis du har et træ undergulv, behøver du lægge PE-folie.

•Drej Tarkett skum polstring, som bruges til at isolere gulvet og mindske støj, over PE-folie. Eller du kan vælge for at bruge Tarkett 3mm SoundBlockfoam, et produkt, der kombinerer fugt-bevis folie og lydisolerede isolering. Hvis du vælger at bruge den SoundBlockfoam, du ikke behøver at bruge PE-folie.

•Tag din Tarkett Gulvbelægning fra emballagen og tage dit første bord og sætte det om en 1/4 af en tomme væk fra din start væg (på toppen af skum polstring). Afsnittet rillede skal vende udad, for at aktivere andre stykker til at oprette forbindelse til den. Tag din næste stykke og låse den det foregående stykke. Det skal klikke højre på plads, men nogle gange det tager let manøvrering, eller hvis du har en skrot stykke gulv, Tilslut det ind i rillen, og tryk det forsigtigt med en hammer, indtil de andre stykker låses sammen. Fjerne skrot gulvet fra rillen og beholde det for yderligere assistance.

•En komplet din første række af snapper og låse en brik til næste. I slutningen af rækken, bliver du nødt til at skære din Tarkett gulvet bord ved hjælp af en miter så for den reneste snit muligt. Måle pladsen og skåret stykke til at passe (Sørg for du fratrække 1/4 tomme, skal du så dit gulv kan flyde og ikke være flush mod muren).

•Begin din næste række med stykke levn fra din tidligere cut. Kontroller, at udgangen af brik i én række ikke line op med den afskårne ende fra en anden række. Du vil gerne stagger din stykker i stedet, som vil gøre dit gulv stærkere, som det vil have snesevis af leddene for modstand, snarere end et par i samme område. Fortsætte dette mønster for resten af din plantegning.

•Når du har nået den sidste række, du måske nødt til at skæres din sidste stykker til at få dem til at passe. Bruge gering sav til at sikre de samme rene nedskæringer for den sidste række, som du gjorde for de foregående. Låse i sidste par stykker og du er færdig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com