Sådan installeres Tie Backs på franske døre

November 28

Sådan installeres Tie Backs på franske døre

Franske døre er sammensat af glaspaneler og ofte to side-by-side døre. Hvert glaspanel giver lys til at filtrere i udefra, gør dørene lige lange vinduer. For at sikre privatliv, installere mange mennesker gardiner over deres franske døre. Når gardinerne er trukket åben, er ruder i dørene endnu en gang udsat. Dørene er åbnet og lukket, men, får gardin paneler på måde. Løsningen er at bruge slips-backs til at holde gardin paneler åbner. Ofte slips-backs, eller hold-backs, installeres lige uden for døren ramme, men de kan installeres i rammen eller døre.

Instruktioner

•Vælg det sted, hvor du vil installere en tie-back på den ene side af fransk dør. Slips-ryg er ofte omkring halvdelen måde op en fransk dør højde. Markere installationspunktet med en blyant. Måle til dette punkt fra gulvet og døren stel eller glas. Bruge målinger til at markere placeringen for en tie-back på anden siden af døren.

•Sæt en stud finder over det sted, hvor du vil installere en tie-back. Flytte enheden fra venstre til højre for at finde en mur stud. Når enheden registrerer en stud, skal du markere stedet med en blyant.

•Drill en pilot hul ind i væggen enten 1 tomme ved siden af dørkarmen, i rammen eller i siden af fransk dør nærmest væggen. Hvis ikke er den pilot hul i en mur stud, så gør det lidt større end slips-back skruen. Hvis den pilot hul i en mur stud, så gør det lidt mindre end slips-back skruen.

•Skub en gipsvæg anker i pilot hullet hvis hullet ikke er i en mur stud. Bruge en hammer til at skubbe drywall anker hele vejen i hullet, hvis nødvendigt.

•Skru slips-back i den pilot hul eller gipsvæg anker.

•Gentag trin 2 til 5 for at installere en anden slips-back.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com