Sådan installeres tilfældige længde trægulve

June 21

Trægulve, når det er korrekt lagt, ser ud som om bestyrelserne er tilfældigt indrettet således, at enderne ikke line op mellem kurser. Det ser naturligt og utilsigtet, men i virkeligheden, det tager nogle arbejde at skabe denne effekt. De fleste trægulve, som du køber kommer i flere standard længder, så du kan forskyde i bestyrelserne, da du lå dem, hvilket gør dem ser naturlige og tilfældig. Som med alle træprodukter, lad gulvbelægning sidde i plads til en uge eller mere, før du starter så det kan acclimate til miljøet.

Instruktioner

•Lay ud af filt underlag over gulvet i lidt overlappende kurser, skære dem i enderne med en hobbykniv. Hæft det ned, skyde et hæfte om hver 2 fod.

•Beskyttelseshætte til at klikke et startlinjen langs siden af på gulvet, hvor du vil begynde med en snap kridtstreg. Placer den linje 1/2-inch ud fra væggen.

•Sort planker af Gulvbelægning i stakke af længde, lang, mellemlang og kort. Hvis gulvbelægningen er i mange forskellige længder i stedet for blot tre eller fire, derefter tilnærme grupperingerne, så bestyrelser i hver stak er tæt i længde til en anden.

•Indstil en lang gulvbræt på linjen i den ene ende hvis værelse, med den rillede side mod væggen. Søm det på plads med en etage sømpistol, skydning negle hver 12 inches langs begge kanter af bestyrelsen.

•Sæmmenkæd anden bestyrelsen ud i slutningen af den første, forbinde dem ved deres tunge og groove fræsning. Gentag, æglæggende boards ende-til-ende langs længden af rummet. Brug en blanding af lang, mellemlang og kort boards. Skær den sidste bord, som nødvendigt, på en gering sav til at passe.

•Indstil det næste kursus af brædder sammen med den første, forbinder dem med fittings langs deres sider. Vælge bestyrelsen længder, der ikke i linje med enderne af bestyrelser for de tidligere kursus, vekslende mellem lang, mellemlang og kort. Sikre den anden kurs ved at skyde negle i en indadgående vinkel gennem siderne af bestyrelser, lige over tungen, omkring et søm per fod.

•Work på tværs af gulvet, kursus-ved-kursus. Vælg bestyrelserne i hvert kursus, så enderne ikke line mens du skiftevis lang, mellemlang og kort som muligt. Vurdere, hvilke stakke af bestyrelser udfiskes bliver mest hurtigt, som du går og justere for at bruge de andre stakke oftere, så stakkene bruges på nogenlunde de samme priser.

•Anvend en tabel så til længde-snit bestyrelser for den endelige kursus, forlader en 1/2-inch plads på væggen. Gulvet trim vil dække hul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com