Sådan installeres tønde ler flise tag

December 23

Tagsten af ler tønde er en gammel og smuk tagmateriale, der fremkalder den gammeldags charme af Toscana, Spanien eller Frankrig. Brugt i århundreder, er clay en meget varigt tagmateriale når er installeret korrekt og godt vedligeholdt. Installerer en ler tønde tag er en meget arbejdskrævende og detalje-orienteret proces. I modsætning til andre tagmaterialer er flise tagdækning ikke en installation hvor du opretter en rytme og derefter hastighed gennem det i dag. Dette tager meget mere af en håndværker tilgang. Hold dette i tankerne, når du planlægger for projektet, og giver tilstrækkelig tid til en kvalitet og holdbare installation.Ler tønde fliser kan installeres på flere måder, enten naglet til træ lægterne eller cant strimler placeret over eller under den filt og vandtæt membran, naglet til tag filt og pyntede eller ved hjælp af mørtel mellem fliser. Installationsmuligheder er dikteret af typen af tønde fliser du bruger, klima og vejr betingelser taget er jævnligt udsat for og den særlige mønster af din ler flise tag, hvoraf der er en stor mange valg.

Instruktioner

•Drej ud 43 lb. asfalt-belagt tagdækning følte i et enkelt lag over hele taget, overlappende hvert panel af mindst 7 inches. Søm på plads indenfor den overlapning med 3/8-inch tagdækning negle. Fastsætte den selvklæbende-backed vandtæt barriere over tag, strækker sig ud til kanten af tagudhæng.

•Installer kobber blinkende fliser eller rulle længder omkring alle åbninger og langs alle højderygge og dale af tag landskab. Bruge blinke med en mindstevægt af 16 ounce og bredde på mindst 18 inches, overlappende enhver leddene ved et minimum af 3 inches. Blinkende kan naglet på plads under overlapningen eller fastgøres med silikone klæbestof til en mere problemfri installation.

•Indstil din flise montering stil. Forstå mønstret af tag flise installationen ved at måle mængden af flise, der er udsat på hvert kursus. Fastgør kridtstreger vandret til din tagudhæng og lodret kridt linjer vinkelret på tagskægget, der svarer til din specifikke flise installation mønster. Perfekt målinger her vil sikre en sprød og konsekvent mønstrede færdige tag.Hvis bruger træ batten installationsmetode, skal du køre lægterne langs de vandrette kridtstreger og fastgøre lægterne med galvaniserede søm.

•Nail ned hver flise med et passende antal kobber negle angivet i producentens specifikationer, typisk mellem en og tre. Hvis sømning til tag pyntede uden strøer, Sørg for trænger negle igennem til den pyntede materiale. Hvis du bruger lægterne, sikre negle trænger dybde af lægte, men ikke ind i den pyntede. Skær fliser med rundsav efter dit mønster.

•Butter mellem 1/4 og 2/3 længde af tønden flise med cement flise mørtel, i overensstemmelse med producentens installationsvejledning. Stable buttered fliser på hinanden med den passende afslører for din særlige mønster. Nail buttered fliser på plads efter din ansøgning planen. Søm ned cap tagsten og tagrende fliser efter smøre tilbage med silikone klæbestof.

Tips & advarsler

  • Ler flise tagene er meget tung, og 225 fliser vejer mere end 1.000 lbs. kald i en strukturel engineering for at vurdere, om dit eksisterende tag kan bære denne byrde, eller hvis nogle strukturelle eftermonteringer vil være påkrævet, er en værdifuld investering på frontend.
  • Naturligvis større helst du arbejder på taget er der eksponentielt sikkerhedsrisici. Hvis du forsøger dette type installation, aldrig arbejde alene, og altid bære sikkerheds-udstyr. Rådfør dig med en professionel installatør hvis i tvivl om at forfølge dette job på din egen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com