Sådan installeres træ gelændere mellem kolonner

June 7

Hvis du har en trappe, der sikrer at kolonner, skal du installere en Håndliste mellem kolonnerne for andres sikkerhed. De fleste bygningsreglementer kræver brug af gelændere. OSHA krav anfører alle håndlister bør være 30-34 tommer fra en trappe forkant. Brug af denne information, er installere en hand rail en hurtig og effektiv proces.

Instruktioner

•Mark Håndliste højden på kolonnen ligger tættest til bunden af trappen. Foranstaltning 32 inches fra toppen af trappen, ved hjælp af et målebånd og mark placeringen med en blyant.

•Mark Håndliste højden på hver kolonne placeret på trappen. I midten af hver kolonne måler 32 inches fra toppen af trappen, ved hjælp af et målebånd og mark placeringen med en blyant.

Uddelingen din Håndliste er montering af hardware og sted Håndliste mod kolonnerne. Brug mærker du har lavet til at angive din højde som en guide for foring op gelænderet. Markere hver monteringshul i hardware på kolonner ved hjælp af din blyant. Sted Håndliste til side.

•Tjek for monteringshuller med en stud finder, på hver mark, du har foretaget i kolonnerne. Hvis du finde studs, bore et pilot hul på mærket ved hjælp af din boremaskine og bore bit. Bruge en boremaskine, der er ca. 25 procent diameteren af de monteringsskruer, du bruger til at sikre gelænderet. Hvis du ikke finde en stud, bore hul stort nok til at acceptere en væg anker og tryk derefter på væg anker i hullet.

•Sæt Håndliste mod væggen og linje op hardware monteringshullerne med huller i kolonnerne. Sikre Håndliste til kolonner med skruer og skruetrækker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com