Sådan installeres træ Planking på vægge

December 18

Sådan installeres træ Planking på vægge

Ægte træ planker kan give en væg et helt nyt look. I modsætning til paneler, der ligner træ men er normalt fremstillet eller lavet af laminat, har ægte træ en rig tone til det der ikke kopieres. Tunge og groove Gulvbelægning kan installeres på en væg med bare et par ændringer. Dette gør installationen nemmere og giver en poleret, færdigt look til væggen, når du er færdig. Du kan købe disse præ færdig til at spare dig tid at pletten og forsegle træ planker.

Instruktioner

•Find studs i rummet. Brug en elektronisk stud finder. Det vil angive placeringen af knopperne. Markere disse studs med en blyant.

•Klippe tunge off den første række af paneler. Bruge en rundsav. Holde blade guide ned og fingrene væk fra kniven. Feed træ langsomt gennem saven og cut off tungen. Skub ikke træ gennem saven--dette vil skabe takkede kanter.

•Sæt den første række af paneler. Arbejde fra bunden. Placer den første panel på toppen af baseboard, gå vandret. Negle det på plads over studs med en sømpistol. Færdig med den første række.

•Fit den næste række sammen. Line up tunger på anden række og placere dem i rillerne på første række. Nail bestyrelser på plads med en sømpistol på knopperne. Gentag indtil væggen er blevet færdig.

•Finish træ. Hvis træet ikke var pre færdig, slibe det med fint sandpapir. Anvende træ pletter eller maling. Lad denne tørre. Sand ned bestyrelser let. Anvende en anden frakke af maling eller en frakke af polyurethan hvis du bejdset træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com