Sådan installeres træ støbning

November 8

Sådan installeres træ støbning

Træ støbning er trim, der sidder langs kanten af lofter, gulve, vinduer og døre, der dækker sømme mellem forskellige dele af rummet og forskellige materialer. Mens det er funktionel, kan det også være dekorative, med en bred vifte af stilarter at vælge imellem. Uanset hvilken stil du vælger, vil den største udfordring være at skære hjørner korrekt. Hvis du er uerfarne, bruge praksis skære nogle spidser inden du teknikken på dine gode træ støbning.

Instruktioner

•Measure væg, på gulvet, fra de udadgående hjørne. Overfør måling til et stykke af støbning. Opstille mærket på den øverste kant af trim (den del, der vil stå op, når trim er indstillet på væggen).

•Indstil støbning på din gering så platform, står det på sin nederste kant, så det er orienteret på samme måde vil det være på væggen. Flyt det så din mark er direkte under kniven.

•Ledning klinge til 45 grader peger udad fra mark til udvendige hjørner. Dreje vingen til 45 grader peger indad fra mark til indvendige hjørner. Engagere saven og gøre cut, bedrift trim støt med den frie hånd. Skåret i en jævn, hurtig bevægelse, at bringe bladet hele vejen gennem trim.

•Gentag hele processen for de andre stykke af støbning kommer ud fra anden siden af hjørnet. Skære det fra den modsatte ende, som du gjorde første, og indstille støbning på den modsatte side af bladet som før. Dreje vingen peger væk fra trim for udvendige hjørner og mod trim for indvendige hjørner.

•Anbring to stykker af støbning på væggen med de mitered nedskæringer møde på hjørnet for at gøre en 90-graders vinkel. Fastgør stykker til væggen med trim negle og en hammer. Ikke hammer søm hele vejen i (du vil beskadige støbning), men stop, når søm hovederne er lige over træ; derefter vask dem lidt under overfladen ved hjælp af en nailset.

Tips & advarsler

  • Hvis din trim vil ikke nå på tværs af en hel væg og du skal bruge to stykker til en straight span, gering-cut enderne hvor de mødes, ved hjælp af to modsatte-vender 45-graders snit (én peger mod bestyrelsen, de andre peger væk fra det). Dette vil give en strammere søm end straight-skære enderne og butting dem mod hinanden.
  • Bære beskyttelsesbriller når du skærer med din gering så.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com