Sådan installeres træ Stove Pipe blinkende på bølgede Metal

September 17

Sådan installeres træ Stove Pipe blinkende på bølgede Metal

En bølgede metal tag gør en brændeovn rørinstallation lidt kompliceret sammenlignet med andre tagmaterialer, fordi den blinkende anvendes til forsegling af inventar, der stikke gennem et tag er fladt og temmelig stiv mens de bølgede metal tag er en bølgende række ridges og lavpunkter. Nøglen til forsegling hullet helt er at bruge fleksible tag blinkende. Det er lavet med en base af silikone, aluminium eller andet materiale, der vil bøje og flex til at matche den bølgede overfladen form.

Instruktioner

•Installer skorsten kit og komfur pipe sektioner efter producentens anvisninger. Sørg for at rette loft støtte kasser og loft isolering skjolde er installeret, hvor skorstenen passerer gennem et loft. Skorstenen rør bør omfatte mindst 3 fod over den omkringliggende tagfladen.

•Purchase fleksible tag blinkende fremstillet til bølgepap metaltag. Der er forskellige muligheder for denne type af blinkende; nogle produkter er mere resistente over for høj varme end andre. Mange er designet til at blive reduceret til størrelsen af din pibe. Nogle har rektangulære baser, mens andre er runde. Sørg for din inddækning er kompatibel med din brændeovn og skorsten.

•Indstil den kegle del af blinkende over de udsatte pipe til at bestemme, hvordan man kan skære kegle til størrelse. Brug tin snips eller saks til at søde en cirkel på størrelse med din pibe.

•Lubricate rør med nogle vand og skub kegle ned, indtil den er lun med taget.

•Applicer silikone fugemasse til bunden af blinkende og tryk den nedad, så det flugter med den bølgede tekstur af taget. Glatte alle folder. En fast vedhæftning er afgørende for at opretholde en vandtæt forsegling.

•Brug selvskærende skruer til at sikre blinkende.

Tips & advarsler

  • En anden mulighed for blinkende bølgede metal tag er at have en metalplade fabrikator at blinke til orden. Fabrikator vil har brug for specifikke oplysninger om dit tag, herunder dens hældning, eller pitch og typen materiale og tekstur det udstiller. Det vil bidrage til at give ham en skrot prøve af din bølgepap lagen.
  • Skorstene, der ikke er velisoleret kan oprette temperaturer over 240 F, overstiger temperatur begrænsningerne for nogle fleksible blinkende produkter. Købe en model, der er modstandsdygtige over for højere varme, hvis dette er din situation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com