Sådan installeres Trafficmaster Ceramica modstandsdygtige Vinyl Tile gulvbelægning

September 22

Trafficmaster Ceramica vinyl gulvfliser er udråbt til at tilbyde en realistisk keramiske kig på en brøkdel af omkostningerne ved keramiske fliser. Programmet skræl og stick er generelt hurtigere og nemmere at installere end keramiske fliser, at gøre denne gulve option attraktive for boligejere, der ønsker at gøre deres egne remodellering. Ceramica fliser kan bruges med eller uden fuger, og kan erstattes eller repareres beskadiget.

Instruktioner

•Tag sokler med en hobbykniv eller spartel hvis de kan løsnes uden skader på væg eller maling. Label baseboards med blyant til nem udskiftning, efter vinyl fliser er lagt.

•Forbered undergulvet skal sikre, at det er niveau. Fjern klumper eller vragrester indlejret i gulvet. Vask gamle flise med mild sæbe eller rengøringsmiddel til at fjerne voks eller oprustning. Skyl gulvet godt. Sørg for sal er helt tørt, før du fortsætter.

•Tjek for firkantede hjørner og lige vægge af tør-montering en flise ind i hvert hjørne af rummet. Strække en kridtstreg mellem hjørnerne af hvert par fliser til at finde den midterste punkt i rummet. Træk kridtstreg stram, så snap det på gulvet. Fastgør en anden kridtstreg i en ret vinkel til den første kridtstreg at opdele rummet i fire lige store mellemrum.

•Peel opbakning fra den første Ceramica flise, og Placer det på det sted, hvor kridt linjerne krydser i midten af rummet. Tryk på flisen fast til gulvet. Skræl opbakning fra en anden flise, og Juster kant til den første flise. Følg med en række af flise til gavlen, langs kridtstreg, og derefter placere en anden række af flise parallelt med den første række.

•Klippe grænsen eller slutningen fliser med en hobbykniv og lineal. Mark fliser ved at placere en løs fliser på toppen af det sidste hele flise i rækken, og sørg for, at kanterne er justeret. Lægge en anden flise på toppen af de to fliser som en skæring gauge. Butt top flise mod væggen, og derefter tegne en streg langs den indvendige kant af den øverste flise, og skære det med en hobbykniv. Placere alle fliser, indtil gulvet er afsluttet.

•Kontrollér, fliser er fast og niveau på gulvet. Vask gulv med sæbevand til at fjerne eventuelle rester. Erstatte baseboards.

Tips & advarsler

  • Bestil nok fliser til fordærv eller dårlige nedskæringer. Holde et par ekstra stykker på side for at erstatte beskadigede fliser efter behov.
  • Hvis dit gamle gulv blev lagt før 1986, kan det indeholde asbest. Ikke sand på gulvet.
  • Rådføre sig med en asbest fjernelse ekspert.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com