Sådan installeres transformere til belysning

November 1

Sådan installeres transformere til belysning

Lav spænding belysning bruger små lamper til accent bestemt områder i hjemmet. Disse områder kunne vise områder, spiselokaler eller læsning områder. Lav spænding belysning bruger en lille transformer til at træde tilbage 120 volt, der almindeligvis findes i hjemmet, til omkring 12 volt. Installation af en af disse transformers kræver at vide, hvor lys og strøm til lys vil komme fra. Disse enheder er almindeligt placeret på loftet tæt på den lampen.

Instruktioner

•Locate hvor transformatoren vil gå. Belysning transformers er normalt monteret inden for en foden af belysning fastholdelsesanordningen. Bolt transformer til en loft tværbjælke bruge montage skruer og en skruetrækker.

•Der er to ledninger der kommer ud af den primære side af transformeren. De er normalt sort og hvid. Slukke for til det kredsløb vil feed lav spænding lys og åbner den elektriske samledåse, der vil blive brugt til at fodre lysene.

• Tilslut den sorte ledning af transformer til den sorte ledning af samledåsen. Tilslut derefter den hvide ledning af transformer til den hvide ledning af samledåsen. Sikre begge splejsninger med en plastik twist hætte.

•Locate i to ledningerne til den sekundære side af transformeren. Forbinde disse to ledninger til to ledninger der kommer ud af lampen. Sikre begge ledninger med en plastik twist hætte. Tænd for strømmen tilbage og teste lyset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com