Sådan installeres trappe gelænder & indlæg

October 10

Sådan installeres trappe gelænder & indlæg

En trappe gelænder skal knyttes til indlæg sikkert i bunden og toppen af trappen. Rækværket må sidde på samme afstand over trappetrin slidbaner eller trin, hvor det er placeret højt nok at folk der er klatre op og ned ad trappen kan bruge det til støtte. Når du har installeret jernbane, indlæg og balustre, kan du lyde ned i kanten af bestyrelserne eller skabe designs i træ ved hjælp af træ mejsler eller en router.

Instruktioner

•Anbring trappe stillinger på trappe slidbaner på toppen og bunden af trappe, og derefter spore omkring stillingerne. Bore huller i de fire hjørner af tracings og skær langs de linjer du spores, ved hjælp af en stiksav.

•Skub indlæg gennem hullerne i trappe slidbaner og placere en torpedo niveau på hver post at sikre de er plumb. Bore huller gennem siden af trappen og ind i stillingerne. Indsæt bolte igennem hullerne du boret, sikring af en skive og møtrik på enderne af bolte, placeret under trappen.

Uddelingen rækværket til toppen og bunden stillinger ved hjælp af klemmer. Justere rækværket, så den nederste kant sidder 36 inches fra trappetrin. Brug en blyant til at markere, hvor den nederste kant sidder mod stillingerne.

•Tag klemmerne og trappe jernbane. Skåret stillinger langs de linjer, du har markeret, med en håndsav. Lægge jernbane over indlæg og drive søm gennem skinnen og i de stillinger, at sikre det på plads.

•Measure afstanden mellem trappetrin og bunden af Håndliste, som bør være den samme måling ved hver trappe slidbane. Måle vinklen på gelænderet ved at holde en tømrer kompasset mod bunden af skinnen. Klippe balustre samme længde, trimning toppe på de samme vinkel som gelænderet sidder.

•Sæt balustre mellem trappe slidbaner og gelænderet. Drive søm gennem undersiden af trappetrin og toppen af Håndliste, i balustre at sikre dem på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com