Sådan installeres trappe kantning på gulvtæppet

February 25

Sådan installeres trappe kantning på gulvtæppet

Trappe kantning er en type af finish trim installeret over forkant (forreste del) af en trappe, hvor riser møder slidbanen. Dette trim beskytter kanten af trappen fra skader og slid, og kan endda tilføje en dekorative finish til et kedeligt trappe. På tæppebelagte trapper, kantning forbedrer trækkraft for at gøre trappen sikrere og mindske risikoen for glide- og faldulykker. Når du installerer trappe kantning på tæppe, er det vigtigt at vælge det rigtige produkt til opgave at sikre en stabil og sikker installation.

Instruktioner

•Undersøg forkant af dine trapper omhyggeligt. Forkant kan have en square, afrundet eller bullnose profil. Trappe slidbanen bør have den samme profil som din trappe forkant for at sikre en sikker pasform.

•Measure bredde af hver trapper, ved hjælp af din målebånd. Overføre disse målinger til din trappe kantning, mærkning de korrekte dimensioner på bagsiden af hvert stykke med en blyant.

•Klippe hver længde af trim, ved hjælp af en nedstryger. Brug blyant mærker du har lavet på bagsiden af hver sektion til at hjælpe guide din nedskæringer. Forsøg ikke at kombinere flere stykker af trim til at dække en enkelt trappe. Bruge en fuld længde, enkelt stykke for hver trappe for bedre sikkerhed og et renere udseende.

•Sæt hver sektion af trim over den passende trappe. Holde kanter stramt at trappe forkant og derefter bruge Boremaskinen til pre bore huller til fastenerne. Pre bore disse huller på alle fastener steder vist på din kantning.

•Skru trim til trappen, bruge skruer forsynet med trappe kantning. Hvis ingen fasteners, brug 2-tommer træ skruer i stedet. Installer skruer på alle forborede huller på din trim, eller med intervallerne, der er angivet i producentens installationsvejledning.

•Installer dækpladen øverst på hvert stykke af kantning til at dække fastenerne. Afhængigt af kantning bruger du, denne dækplade kan fastgøre eller klikke på plads. Andre modeller har en selvklæbende bagside, der tillader brugere at fastgøre dem til kantning. Vær omhyggelig med at justere dækpladen netop, som det vil sandsynligvis være vanskelig at fjerne uden at beskadige kantning.

Tips & advarsler

  • Hvis du har tæppe fliser på dine trapper, skal du vælge en kant trim der vil glide under kanten af tæppet flise langs forsiden af slidbanen. Dette vil skabe en mere stabil installation.
  • For trapper med tykke bredvævede (broadloom) tæpper, skære ned underpad til bredden på den trappe forkant trim. Dette vil tillade trim sidde tættere til trappen, oprette en sikrere finish.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com