Sådan installeres trappe skinner & Newels

September 19

Sådan installeres trappe skinner & Newels

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kræver et gelænder til trapper med mere end fire trapper. Den internationale kode for bygning skitserer også Håndliste krav til trappen i enhver struktur. Håndlister er forpligtet på den ene side af de bolig trapper, og skal være mindst 1½ tomme fra væggen og 34 til 38 inches høj, ifølge International bygningsreglementer. Newel indlæg fastgjort til gulvet eller trapper på hver ende af trappen giver styrke og stabilitet af enhver trappe gelænder system, og balustre forhindre nogen i at falde gennem trappen og jernbane.

Instruktioner

•Measure højde for din newel post med et målebånd og klippe indlæg med gering sav. Hvis du erstatter en eksisterende gelænder system, kan du bruge de gamle indlæg som en guide til din højdemålene. Alle dine indlæg vil være i samme højde. Newel er dekorative stillingen på toppen og bunden af trappe jernbanesystem.

•Notch begge newels. Din newels skal sidde ½ på trappe og ½ ud af det og på forsiden af trappe. Newel bør sidde komfortabelt på toppen trappe under det øverste trappetrin. Notch post med din hånd så for at sikre du får en pasform. Du din newel passer så tæt som muligt til trappetrin, fordi det vil være boltet ind i fronten af trappe.

•Drill huller i stillingen og ind på forsiden af den øverste trappe hvor stillingen vil sidde. Bruge en træ borehoved størrelsen på bolten, men der vil bore et lidt større hul på ydersiden, så bolten vil synke ned i newel og bliver mindre synlige. Den træ bit har et punkt på slutningen og stopgarn bare ud over punktet. Måle din huller omhyggeligt, således at du bor det rigtige sted.

•Anbring newel i sted og Fastgør det med lag bolte på forsiden af den øverste trappetrin. Fortsætte med trin 2-4 på bunden newel. Bruge plan for at sikre, at newels står lige og stramt boltet fast til trappe.

•Anbring dit rækværket op ved siden af din newels, når de er installeret. Hvile rækværket på trappetrin og markere bagsiden af rækværket til at bestemme længde og vinkler du hvor du skal klippe skinnen. Brug en blyant til at markere disse vinkler.

•Klippe din rail med en miter så. Vinklen bør være 45 grader, men pas din markeringer nøje at sikre din jernbane passer ordentligt. Måle og skære dine balustre i den samme vinkel på toppen for at sikre, at de vil være placeret korrekt. Balustre er de små, dekorative stillinger, der går mellem trappen og rækværket.

•Drill huller i trappen, hvor balustre vil gå. Brug din jernbane som en guide for afstand mellem dine balustre, og måle præcist hvor hvert hul skal være. Bruge et borehoved den nøjagtige størrelse af baluster skruen, bruge borehoved trappe.

•Drill et hul i bunden af baluster og sted baluster bolt inde. Sikre bolt inde i hullet. Skru den første baluster i det første hul i trappen.

•Sæt Håndliste til newels, ved hjælp af jernbane fasteners. Indsæt balustre i rækværket; Fastgør dem med trælim og en finish søm på hver side. Brug plan for at sikre din balustre er lige. Stram dine newels, og alle dine andre skruer og bolte.

Tips & advarsler

  • Sikre hver joint med trælim til at sikre styrken og holdbarheden af dit gelænder. Har en ven hjælpe dig installere gelændere og newels at gøre processen meget enklere.
  • Måle alt to gange, før skære noget for at sikre din skæring er korrekte.
  • Bære sikkerhed gear, når du bruger nogen form for magt værktøj, især Save.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com