Sådan installeres travertin flise grænser

March 14

Sådan installeres travertin flise grænser

Uanset om du kigger på keramiske fliser eller naturlige sten felt flise, en nem måde at tilføje noget ekstra til dit projekt er at medtage en kant af en slags. Travertin er et naturligt valg for grænsen materiale, og du kan købe det i en række forskellige former og størrelser, samt i plader, der er specielt lavet til grænsen mønstre. Installationsmetode for travertin flise grænser er præcis det samme som almindelige fliser, men der er et par overvejelser skal tages hensyn til at sikre din travertin flise, svarer til den samlede installation.

Instruktioner

•Measure dybde i den aktuelle installation før du installerer din travertin flise grænse. Dette gør det muligt at anslå højdeforskel mellem din travertin flise og de omkringliggende installation. Hvis travertin er tykkere end de andre brikker, bruge mindre thinset mørtel-- men hvis travertin er tyndere end dine andre fliser eller natursten, opbygge forskellen med mørtel så travertin er fladt med andre fliser.

•Spread et lag af thinset på bagsiden af travertin flise til installationer hvor du behøver kun et tyndt lag af mørtel til at opnå samme tykkelse som anden installationen. Brug hakket murske til at anvende thinset. Tryk på stykket af travertin flise ind i rummet til din grænse stykker og let pres, når du bevæger brik i alle retninger for at sikre thinset mørtel er bundet til flisen som substrat for installationen. Gentag processen for hvert enkelte grænsen stykke.

•Applicer et lag af thinset mørtel på bærematerialet med hakket murske før et stykke af travertin flise til projekter, som kræver travertin bygges ud til at matche de andre flise dybde. Efter du har anvendt et ekstra lag på stykket af travertin, læg det i grænseområdet og tryk den nedad på sengen af thinset, indtil du når din ønskede planhed.

•Kontrollér fladhed af hvert stykke ved at lægge den flade side af din indskåret murske langs ansigtet af omkring stykker af fliser, og derefter glider det ind på Travertin flisen. Du kan tilføje eller fratrække thinset mørtel som nødvendigt for at gøre travertin lejlighed med alt andet.

•Manage størrelsen af din injektionsmørtel leddene med flise afstandsstykker hvis du beslutter at bruge en injektionsmørtel fælles. Ellers, stramt installere stykker til hinanden for groutless installationer. Flise kiler kan bruges til lodrette flader for at manøvrere stykker i lille retninger for at kompensere for uoverensstemmelser i naturlige sten størrelser.

Tips & advarsler

  • En typisk 12 af 12 flise kræver en 3/8-inch indskåret murske. Større fliser vil kræve et større hak, og mindre fliser vil kræve en mindre notch.
  • Flise afstandsstykker kommer i mange forskellige bredder, og kan vælges alt efter hvor lang du ønsker din injektionsmørtel leddene til at være. Flise kiler er kileformet afstandsstykker, der giver mulighed for minimal justering i tilfælde af natursten, hvor hvert stykke kan være lidt større eller mindre end de andre og således kræver yderligere manipulation.
  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com