Sådan installeres travertin flise injektionsmørtel

February 25

Travertin er en Natursten fliser med små huller og pockmarks i overfladen. Dette giver det et unikt look, men skaber også nogle komplikationer, når det kommer til fugning. Der er to metoder: forlader hullerne åben, eller fylde dem med fuger, der er en anden nuance end flisen, hvilket understreger formen af hullerne. Udfylde hullerne vil gøre fliser nemmere at holde rene, mens åbne huller giver et mere naturligt udseende.

Instruktioner

Åbne huller

•Brush på din flise sealer, startende fra det ene hjørne af rummet og ved hjælp af din pensel. Børste det på i et tyndt lag, at få sealer i overfladen hullerne på Travertin, men ikke lade den swimmingpool der. Dækker hele overfladen af flisen, men lad ikke sealer komme inde linjer mellem fliserne eller på flise kanter. Lad sealer tørre i en time.

•Mix din unsanded injektionsmørtel i en spand med vand, omrøring det med en 4-tommer spartel og få det til sammenhæng i peanut smør. Lad det sidde i spanden til 10 minutter at tillader kemikalier til smelter, eller "læske."

•Forbind-mix injektionsmørtel. Start i det ene hjørne af rummet, øse op en flok af fuger på slutningen af din 4-tommer spartel og sæt den direkte ind i mellemrummene mellem fliserne. Læsse det der så det pukler ud af toppen af plads, mens at holde det ud i ansigtet af flisen har meget som muligt.

•Køre den din injektionsmørtel flyde langs linjen for at tage den overskydende fugemasse og få injektionsmørtel linje, glat og flad. Hvis nogen fuger kommer i nogen af hullerne på flise ansigt, udslette det straks med en våd køkkenrulle. Lad sidde i linjerne for et minut og derefter tørre over overfladen med en fugtig svamp at tage injektionsmørtel rester ud flise injektionsmørtel.

• Lad injektionsmørtel sat i to dage efter at gøre hele gulvet. Re tætning gulv som før, det går ud over fliserne og injektionsmørtel sammen.

Lukket huller

•Seal ungrouted travertin overfladen som før, men kun børste sealer over den flade del af flise ansigt, holde det ud af hullerne. Også holde det ud af rummene mellem fliserne.

•Mix din unsanded injektionsmørtel som før, at lade det "læske '' i spanden i 10 minutter.

•Applicer injektionsmørtel med din injektionsmørtel float, tørre det på tværs af hele overfladen af flisen. Hold float i en vinkel, så det presser injektionsmørtel i linjerne og ind i hullerne og pockmarks, mens klemme det off de flade overflader. Lad injektionsmørtel sidde i et minut, derefter tørre det med en fugtig svamp.

•Efter hele gulvet er færdig, lad det sæt i to dage, derefter forsegle hele gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com