Sådan installeres travertin fliser i badeværelse

July 21

Travertin fliser giver ethvert rum et elegant og dyre udseende. Desværre, ansætte nogen til at installere flisen i dit badeværelse kan virkelig koste dig en masse penge. Men hvis du er klar til udfordringen, kan du gemme en hel del ved at gøre arbejdet selv. Her er hvordan du kan installere travertin fliser i dit eget badeværelse og få et godt slutresultat.

Instruktioner

•Forbered gulv nedenunder for travertin. Du har brug for en glat, ren overflade for at overholde fliserne til. Hvis undergulvet er ny, skal du ikke gøre meget andet til overfladen. Hvis du anvender fliser efter vinyl eller andre flise, skal du fjerne de eksisterende gulvbelægning helt. Fjern eventuelle limrester med mineralske spiritus eller kemiske remover.

•Measure gulvet flere gange før du bestiller din fliser. Installere fliser i badeværelse kan være en vanskelig opgave, fordi du er nødt til at passe stykker omkring et toilet og badekar eller brusebad. Typisk, travertin kommer i store stykker, omkring 18 inches firkantet, så vær parat til at skære stykker for at få en ordentlig pasform. Hvis du ikke har en flise fræser, kan mange hjem forbedring steder skære fliser for dig mod et gebyr.

•Decide på et mønster. Hvis du planlægger at bruge forskellige farver eller forskellige størrelse fliser, du har brug at komme med layout plan før du installerer den. Dette kan være så simpelt som et skakternet mønster eller noget mere indviklede.

•Applicer et tykt lag af injektionsmørtel til undergulvet og lægge fliser direkte oven på injektionsmørtel. Placer en spacer på hver side før om det næste stykke af flise. Skære eventuelt kontrol design undervejs for at sikre, at det ser rigtig ud.

•Grout sømme når alle brikkerne er på plads. Anvende nok injektionsmørtel til at udfylde revner mellem fliserne. Derefter bruge en fugtig svamp til at tørre væk eventuelle overskydende fugemasse på Travertin overflade.

•Tillad dit arbejde til tørre.

Tips & advarsler

  • Fliser lagt på en vinkel tilføje dimension til et værelse, så overvej at design, hvis dit badeværelse er lille.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com